Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ιδρύει fund – Πού θα κάνει τις πρώτες επενδύσεις

    Ημερομηνία:

    Ο σταρ των Milwaukee Bucks Γιάννης Αντετοκούνμπο ιδρύει επενδυτικκό fund και μία από τις πρώτες του επενδύσεις θα είναι στο γυναικείο μπάσκετ  όπως αναφέρει δημοσίευμα του bloomberg.

    Το Build Your Legacy Ventures του Αντετοκούνμπο στηρίζει το Unrivaled, το επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ 3 εναντίον 3 γυναικών που παίζει κατά τη διάρκεια της εκτός σεζόν του WNBA. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο με έξι ομάδες και παίκτριες, μεταξύ των οποίων και η σταρ Breanna Stewart, η οποία είναι και μία από τις ιδρύτριες του πρωταθλήματος.

    Ο Αντετοκούνμπο έρχεται να προστεθεί σε έναν αυξανόμενο κατάλογο επαγγελματιών αθλητών που ασχολούνται με το επιχειρηματικό κεφάλαιο, ο οποίος περιλαμβάνει τον Αντρέ Ιγκουοντάλα, τον Κέβιν Ντουράντ και τη Σερένα Γουίλιαμς. Είναι μέρος μιας εξέλιξης στον κόσμο του αθλητισμού μετά την αύξηση των κερδών των παικτών. Τα δύο τελευταία συμβόλαια που υπέγραψε ο Αντετοκούνμπο ξεπέρασαν συνολικά τα 400 εκατομμύρια δολάρια.

    Η δημιουργία του ταμείου Build Your Legacy Ventures θα βασιστεί στο προσωπικό χαρτοφυλάκιο του Αντετοκούνμπο που περιλαμβάνει τη δική του εταιρεία παραγωγής και συμμετοχές στους Milwaukee Brewers και τη Nashville SC. Το ταμείο αρνήθηκε να αποκαλύψει πόσα χρήματα ελέγχει ή το μέγεθος των επενδύσεών του.

    «Αυτό το ταμείο δεν αφορά μόνο το κεφάλαιο», ανέφερε ο Αντετοκούνμπο σε δήλωσή του. «Πρόκειται για τη σφυρηλάτηση συνεργασιών και το άνοιγμα του δικτύου μου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το custom-made σε άλλο επίπεδο: Η Porsche δημιουργεί το χρώμα που θέλουν οι πελάτες της

    Η Porsche φημίζεται για τις εκτεταμένες δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει στους...

    Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 30 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου

    Κατά την περίοδο από 30 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου, θα καταβληθούν...

    ΟΠΕΚΑ: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές για τα επιδόματα

    Την ερχόμενη Δευτέρα, 30 Ιουνίου, θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα για τον μήνα...

    Σφίγγει ο κλοιός στις μισθώσεις τύπου Airbnb

    Σε διαρκή πίεση βρίσκονται οι βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb, καθώς η κυβέρνηση...