Ο Γιώργος Παπανδρέου πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αχαΐα

    Ημερομηνία:

    Ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας, Γιώργος Α. Παπανδρέου, πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία σε περιοχές που πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αχαΐα, επισκεπτόμενος τη Βούντενη – Μπάλλα, το Ρωμανό, τα Τσουκαλείκα –Αλισσό, καθώς και το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

    Συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο για θέματα Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Δημόπουλο, ενημερώθηκε από τον επικεφαλής προϊστάμενο στο Υπηρεσιακό Κέντρο Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Ελλάδας, για την πορεία της κατάσβεσης και τις ανάγκες που προκύπτουν.

    Ο Γιωργος Παπανδρέου, μιλώντας για την τρέχουσα κρίση, υπενθύμισε ότι εδώ και δύο δεκαετίες είχε προειδοποιήσει πως η κλιματική αλλαγή επιβάλλει ριζική αλλαγή πορείας.

    Επίσης τόνισε, ότι η χώρα σήμερα «τρέχει πίσω από τις τραγικές εξελίξεις», ενώ η κυβέρνηση οφείλει να εγκαταλείψει την πελατειακή κατασπατάληση των πόρων και να προχωρήσει άμεσα σε έναν εθνικό διάλογο για την εκπόνηση ενός ολιστικού εθνικού σχεδίου πράσινης βιωσιμότητας, ανθεκτικότητας και κοινωνικής ευημερίας.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αχαΐα
    Ο Γιώργος Παπανδρέου πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αχαΐα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Για 4 βιασμούς κατηγορείται ο γιος της πριγκίπισσας

    Ο μεγαλύτερος γιος της πριγκίπισσας της Νορβηγίας Μέτε-Μάριτ,  Μάριους Μποργκ Χόιμπι, κατηγορείται...

    «Πώς ένα τρίο με βοήθησε να ξεπεράσω τον δύσκολο χωρισμό μου»

    Φαίνεται πώς όλο και περισσότερος κόσμος έχει αρχίσει και...

    Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

    Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου. Μετά την πυρκαγιά που απείλησε το...

    Δυτική Αχαΐα: Υπόμνημα Αλεξόπουλου σε Κατσαφάδο- Ζητά έκτακτη χρηματοδότηση

    Υπόμνημα με την πλήρη καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν...