Ο Γιούρι Γκέλερ έχει «πραγματικά ειδικές δυνάμεις» παραδέχεται η CIA

    Ημερομηνία:

    Την πεποίθηση ότι ο Γιούρι Γκέλερ έχει πραγματικά υπερδυνάμεις διατύπωσε πρώην αξιωματούχος της CIA στην ιστοσελίδα Daily Star. Σημειώνεται πως ο Γιούρι Γκέλερ έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό ως ταχυδακτυλουργός, κυρίως λυγίζοντας κουτάλια και ρυθμίζοντας ρολόγια από απόσταση.

    Ωστόσο, τώρα πρώην υπάλληλος της CIA αποκαλύπτει πως η υπηρεσία έχει συνεργαστεί με τον ταχυδακτυλουργό Γιούρι Γκέλερ στο παρελθόν, καθώς – όπως είπε – έχει πραγματικά ειδικές δυνάμεις.

    O 74χρονος Γιούρι Γκέλερ σε συνέντευξή του στη Daily Star επιβεβαίωσε την είδηση και δήλωσε πως υπάρχει σχετική αναφορά και στην ιστοσελίδα της CIA. Aξίζει να σημειωθεί πως οι «δυνάμεις» του Γκέλερ αξιολογήθηκαν ως μικρής κλίμακας, οπότε ο ίδιος δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε στρατιωτικά προγράμματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ταχύτατη η πρόοδος των εργασιών ανακαίνισης στο παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο της Πάτρας

    Με μεγάλη ικανοποίηση παρακολουθούμε την ταχύτατη πρόοδο των εργασιών...

    Πάτρα: Εκδήλωση του Δήμου για την βία κατά των γυναικών

    Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των...

    Πάτρα: Φτιάχνονται Δίοδοι στην Πλατεία Γεωργίου

    Ο ∆ήµος Πατρέων, ανταποκρινόµενος στο αίτηµα κατοίκων και καταστηµαταρχών...