«Ω Γλυκύ μου Έαρ…» – Με τους Άγγελο Ρεπαπή και Ανδρέα Λινό το Σάββατο στην «Achaia Clauss»

    Ημερομηνία:

    Στον μαγευτικό χώρο της «Achaia Clauss», η «Άνοιξη» και η «Ανάσταση» εξυμνούνται μέσα από τη μουσική και τον λόγο, σε μια συναυλία όπου κοσμικά και λατρευτικά κείμενα συνδυάζονται με τον ουράνιο ήχο της βιόλας ντα γκάμπα, προσφέροντας μια μυσταγωγική εμπειρία του Πάσχα και της Άνοιξης.

    Η συναυλία, με τίτλο «Ω Γλυκύ μου Έαρ…», με τους Άγγελο Ρεπαπή και Ανδρέα Λινό στη βιόλα ντα γκάμπα, θα πραγματοποιηθεί στο Κελάρι Κάβα Δανιηλίδος της «Achaia Clauss», το Σάββατο 12 Απριλίου 2025, και ώρα 20:00.

    Οι συνθέτες Sieur de Sainte-Colombe, François Couperin και Marin Marais συνομιλούν αρμονικά με κείμενα από την «Οδύσσεια», τον Οβίδιο, τον Ρωμανό τον Μελωδό και από το κατά Λουκάν Ευαγγέλιο. Απαγγελία: Άγγελος Ρεπαπής.

    Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ (γενική είσοδος) και 8 ευρώ (φοιτητές και άνεργοι). Διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω του TicketServices.gr ή από το βιβλιοπωλείο «Το Δόντι». Η είσοδος για τα μέλη είναι δωρεάν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σία Αναγνωστοπούλου: Πρόκληση η δήλωση Δένδια προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

    Με ανακοίνωσή της η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς,...

    Οι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι άνθρωποι ξεχωρίζουν γι’ αυτά τα 4 χαρακτηριστικά

    Μπορεί να είναι δύσκολο να αισθάνεστε ικανοποιημένοι από τη...

    FBI: Ο Ωνάσης και ο Έλληνας πληροφοριοδότης

    Καλοκαίρι 1942. Σε αποχαρακτηρισμένο έγγραφο του FBI, κατόπιν ειδοποίησης που έλαβε...

    Η επιστήμη πίσω από το τέλειο παστίτσιο

    Πόσες φορές δεν έχουμε τρέξει στην κουζίνα, μυρίζοντας τα...