Ο Κ. Αντωνακόπουλος αναχωρεί για Μεξικό

    Ημερομηνία:

    Πατρινό «χρώμα» θα έχει η αποστολή της Εθνικής ομάδας Ταε Κβο Ντο η οποία αναχωρεί σήμερα για το Μεξικό ώστε να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών.

     

    Ομοσπονδιακός προπονητής επιλέχθηκε  από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταε κβον ντο ο Πατρινός Κώστας Αντωνακόπουλος ο οποίος είναι προπονητής του ΑΣ Αστραπή.

     

    Στην αποστολή των αθλητών δεν υπάρχουν Πατρινοί αθλητές όμως  η παρουσία του Κώστα Αντωνακόπουλου αποτελεί τιμή για την πόλη μας.

    «ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

    «Πιστεύω ότι αυτή η αποστολή θα έχει διακρίσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ στην Ελλάδα έχει αναπτυχθεί τόσο που μπορεί να παίζει στα παγκόσμια δεδομένα. Είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή στο χώρο του αθλήματος γιατί όλοι οι αθλητές βαθμολογούνται για τους Ολυμπιακούς αγώνες», δήλωσε ο Κώστας Αντωνακόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η δημοτική αρχή Πάτρας στο πλευρό των συνταξιούχων – φωτό

    Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Διονύση...

    Πάτρα: Στους δρόμους οι συνταξιούχοι – φωτό

    Στους δρόμους βγήκαν σήμερα οι συνταξιούχοι και στην Πάτρα, οι οποίοι πραγματοποίησαν...

    Πάτρα: Ο Δήμος μαζεύει αύριο τις κατεστραμμένες εξέδρες στη μαρίνα

    Σε ανάσυρση των κατεστραμμένων προβλητών προχωρά ο Δήμος Πατρέων, από...

    Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες έκαναν πρόταση γάμου πετώντας ένα μήλο στις αγαπημένες τους;

    Ο θεσμός του γάμου είναι αρχαιότατος. Στις πιο μοντέρνες...