Ο Κ. Αντωνακόπουλος αναχωρεί για Μεξικό

    Ημερομηνία:

    Πατρινό «χρώμα» θα έχει η αποστολή της Εθνικής ομάδας Ταε Κβο Ντο η οποία αναχωρεί σήμερα για το Μεξικό ώστε να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών.

     

    Ομοσπονδιακός προπονητής επιλέχθηκε  από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταε κβον ντο ο Πατρινός Κώστας Αντωνακόπουλος ο οποίος είναι προπονητής του ΑΣ Αστραπή.

     

    ICECAP

    Στην αποστολή των αθλητών δεν υπάρχουν Πατρινοί αθλητές όμως  η παρουσία του Κώστα Αντωνακόπουλου αποτελεί τιμή για την πόλη μας.

    «ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

    «Πιστεύω ότι αυτή η αποστολή θα έχει διακρίσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ στην Ελλάδα έχει αναπτυχθεί τόσο που μπορεί να παίζει στα παγκόσμια δεδομένα. Είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή στο χώρο του αθλήματος γιατί όλοι οι αθλητές βαθμολογούνται για τους Ολυμπιακούς αγώνες», δήλωσε ο Κώστας Αντωνακόπουλος.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ! “Εφυγε” στα 57 ο Γιώργος Καραβιώτης – ΦΩΤΟ

    Θλίψη και συγκίνηση σκόρπισε η είδηση του θανάτου του...

    Δημοσίευμα του Nordic Monitor επαναφέρει τα τουρκικά σχέδια εισβολής στην Ελλάδα – Τι λέει για την υπόθεση «Βαριοπούλα»

    Ερωτήματα προκαλεί το δημοσίευμα της μη κυβερνητικής οργάνωσης Nordic Monitor που...

    ΑΙΓΙΟ: Στους δρόμους οι αγρότες την Πρωτομαγιά

    Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρίνιας» συμμετέχει στην απεργιακή...