Ο Κάρολος θέλει ελληνορθόδοξη μουσική στην τελετή στέψης- «Έφαγε άκυρο» από Αντέλ και Εντ Σίραν

    Ημερομηνία:

    Σε πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται στην Βρετανία για την τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μάϊου.

    Και ενώ πολλοί θα ήταν οι καλλιτέχνες θα «σκότωναν» για να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, Αντέλ και Εντ Σίραν έριξαν «πόρτα» στο… Μπάκιγχαμ!

    ΜΜΕ στην Βρετανία υποστηρίζουν ότι ο βασιλιάς Κάρολος πέραν από την Αντέλ και τον Εντ Σίραν έχει ζητήσει στην τελετή στέψης του έχει ζητήσει να παίξει… και ελληνορθόδοξη μουσική. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με την Daily Mail, θέλει να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του.

    ICECAP

    Όσον αφορά πάντως τους δύο καλλιτέχνες που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου, δημοσίευμα της Daily Mail υποστηρίζει ότι το έκαναν… ευγενικά.

    Ο Εντ Σίραν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί αφού την προηγούμενη ημέρα έχει προγραμματισμένη συναυλία στο Τέξας και είναι πρακτικά αδύνατον να συμμετέχει στους εορτασμούς.

    Η Αντέλ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, επικαλέστηκε κάποιες υποχρεώσεις που δεν της επιτρέπουν να είναι παρούσα. Για τον Σίραν πάντως, άνθρωποι από το Μπάκιγχαμ ανέφεραν πως αν δεχτεί θα στείλουν ιδιωτικό τζετ προκειμένου να ταξιδέψει και να μπορέσει να συμμετέχει στην συναυλία.

    «Ο Βασιλιάς έχει προτείνει αρκετούς ανθρώπους που θα ήθελε να δει να ερμηνεύουν, η Αντέλ και ο Εντ Σίραν ήταν σε αυτή τη λίστα. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος που ήταν μέρος της συναυλίας, ωστόσο αρνήθηκαν ευγενικά. Είναι τεράστια απογοήτευση. Είναι τιτάνες της βιομηχανίας της show biz και είναι Βρετανοί, καθώς και γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Κρίμα» ανέφερε πηγή που συμμετέχει στον προγραμματισμό των εορτασμών για την στέψη του βασιλιά Κάρολου.

    Πληροφορίες της Daily Mail μάλιστα αναφέρουν ότι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» είναι ο Λάιονελ Ρίτσι, ενώ φέρονται να έχουν δεχτεί και οι Spice Girls.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αρωμα Πάτρας στο ΠΑΣΟΚικο ΣΕΦ

    Πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την Αχαϊα στη Διάσκεψη...

    Ο Γιώργος Ρώρος για τον θάνατο του Νίκου Παλαιοκώστα

    Ο επικεφαλής της παράταξης Ωρα Πατρών και στέλεχος του...

    Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου – Βασίλης Ράπτης: Γάμος σε έπαυλη εφοπλιστή στην Εκάλη και δεξίωση στη «Μεγάλη Βρετανία»

    Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και Βασίλης Ράπτης έζησαν το Σάββατο (26-04-2025)...

    Σχολεία: Πότε λένε “καλό καλοκαίρι” οι μαθητές – Όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων

    Τις ημερομηνίες λήξης των μαθημάτων για το σχολικό έτος...