Ο Κώστας Καζάκος δωρίζει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών

Ημερομηνία:

Τη μεγαλειώδη πράξη του Κώστα Καζάκου να δωρίσει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, γνωστοποίησε το ΚΚΕ.

PHILOXENIA

Ο Κώστας Καζάκος ο οποίος απεβίωσε χθες Τρίτη (13/9) σε ηλικία 87 ετών, λίγο πριν το τελευταίο του ταξίδι αποφάσισε να δωρίσει το σώμα του στην Ιατρική σχολή Αθηνών για το μάθημα της Ανατομίας.

Την πράξη αυτή αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Όπως γράφει, « Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ο Κώστας μας, ο Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους.

Η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλούν όλους τους φίλους του, όλο τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό, στον άνθρωπο και τα ιδανικά του, στην αποχαιρετιστήρια τελετή, που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19.00».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ιόνιο: Τέλος στις έρευνες για τον Ισπανό επιχειρηματία

Τέλος στις έρευνες για τον 66χρονο Ισπανό επιχειρηματία Χουάν Χοσέ Μουτίλμπα, ο...

Νεπάλ: Συγκλονιστικό βίντεο από την κατάρρευση παγετώνα στα Ιμαλάια – Εκατοντάδες νεκροί

Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές που έχουν αφήσει πίσω τους...

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30-8-2026

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/8/2026 ΚΑΙ ΩΡΑ 8:30 Π.Μ. ΣΤΟΝ...

Η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε σε πανηγύρι, στο Κατάκολο

Η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε σε πανηγύρι, στο...