Ο Κούγιας… προέβλεψε σωστά! Δεν έγινε σήμερα η δίκη

    Ημερομηνία:

    Όπως ήταν αναμενόμενο, η δίκη της  34χρονης από την Πάτρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, διεκόπη για τις 31 Ιανουαρίου.

    Αυτό συνέβη καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η ανακριτική διαδικασία με την απολογία της για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

    Συγκεκριμένα, η κατηγορία για την οποία λογοδοτεί σήμερα στην Ανακρίτρια η κατηγορούμενη μητέρα αφορά το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή.

    Η δικογραφία περιλαμβάνει τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας στις 13 Απριλίου 2019 στο Νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού, όπου το κοριτσάκι είχε κάνει επιτυχή θεραπεία για «λεμφαδενίτιδα τραχήλου δεξιάς γνάθου» και θα έπαιρνε εξιτήριο άμεσα και τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021 στο δωμάτιο που κοιμόταν με την μεγάλη της αδελφή, Τζωρτζίνα.

    Σύμφωνα με τον συνήγορο της 34χρονης, Αλέξη Κούγια, η εντολέας του, μετά από τρεις προθεσμίες που έχει λάβει, σήμερα απολογείται στην δικαστική λειτουργό προσκομίζοντας απολογητικό υπόμνημα 120 σελίδων.

     

    ΠΗΓΗ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Damnatio memoriae: σβήνoντας τη μνήμη

    H σκέψη των δημιουργών του «Μόνος στο σπίτι 2»...

    Πάτρα: Έκοψαν το ρεύμα σε συνταξιούχο που υποστηρίζεται με οξυγόνο! βίντεο

    Σε απροειδοποίητη διακοπή ηλεκτροδότησης του σπιτιού ενός συνταξιούχου του...

    Παρίσι: Γνωστός YouTuber ο ένας ληστής του Λούβρου, τι είπαν στις απολογίες τους

    Γνωστός YouTuber του μότοκρος με ορισμένους να τον αποκαλούν...