Ο λαμπερός δεύτερος γάμος του Τζέικ Μπον Τζόβι και της Μίλι Μπόμπι Μπράουν σε εντυπωσιακή έπαυλη στην Ιταλία

    Ημερομηνία:

    Η νεαρή ηθοποιός Μίλι Μπόμπι Μπράουν και ο γιος του ρόκσταρ Τζον Μπον ΤζόβιΤζέικ Μπον Τζόβι, αντάλλαξαν για δεύτερη φορά αιώνιους όρκους αγάπης, στον δεύτερο γάμο τους σε μια αναγεννησιακή έπαυλη στην Ιταλία.

    Μετά από τον κρυφό γάμο τους τον περασμένο Μάιο, οι δύο λαμπεροί νέοι παντρεύτηκαν ξάνα, αυτή τη φορά, σε μια χλιδάτη τελετή σε ένα πανέμορφο κτήμα.

    “Για πάντα και παντοτινά, η γυναίκα σου”, γράφει η 20χρονη Μίλι Μπόμπι Μπράουν στη λεζάντα των φωτογραφιών τους από το εντυπωσιακό μυστήριο και τη δεξίωση.

    Όμως, και ο 22χρονος Τζέικ Μπον Τζόβι ανέβασε κι αυτός φωτογραφίες από τον όμορφο γάμο τους, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. “Για πάντα και παντοτινά, ο σύζυγός σου”, έγραψε εκείνος στη λεζάντα των φωτογραφιών του.

    Φλίγκος

    Κατά τη διάρκεια της τελετής του ζευγαριού τον Μάιο, το “People” ανέφερε ότι οι γονείς του Μπον Τζόβι, Τζον και Ντοροθέα Μπον Τζόβι, ήταν παρόντες στον πολύ μικρό γάμο, μαζί με τους γονείς της Μπράουν.

    “Ήταν μια πολύ χαμηλών τόνων, ρομαντική εκδήλωση με τους πιο κοντινούς ανθρώπους τους μαζί τους καθώς έδιναν τους όρκους τους”, ανέφερε το δημοσίευμα.

    Αργότερα τον ίδιο μήνα, ο 62χρονος ροκ-σταρ επιβεβαίωσε τον γάμο του γιου του κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο “One Show” του BBC , λέγοντας για τους νεόνυμφους: “Είναι υπέροχοι. Είναι απολύτως φανταστικοί. Ήταν ένας πολύ μικρός οικογενειακός γάμος και η νύφη ήταν πανέμορφη και ο Τζέικ είναι ευτυχισμένος όσο δεν πάει”.

    Δείτε τις φωτογραφίες:

    Ο λαμπερός δεύτερος γάμος του Τζέικ Μπον Τζόβι και της Μίλι Μπόμπι Μπράουν σε εντυπωσιακή έπαυλη στην Ιταλία [βίντεο]

    ΓΑΜΟΣ ΤΖΕΙΚ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ

    ΓΑΜΟΣ ΤΖΕΙΚ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ

    ΓΑΜΟΣ ΤΖΕΙΚ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ

    ΓΑΜΟΣ ΤΖΕΙΚ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ

    ΓΑΜΟΣ ΤΖΕΙΚ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ

    ΓΑΜΟΣ ΤΖΕΙΚ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ

    ΓΑΜΟΣ ΤΖΕΙΚ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον θάνατο γνωστού γιατρού

    Απεβίωσε ο γνωστός μαιευτήρας, Π. Μπάρλας Έφυγε από τη ζωή...

    Τα Χρηματιστήρια σε νευρικό κλονισμό

    Τα αλλεπάλληλα ανοδικά ρεκόρ που έχουν καταγράψει τα μεγάλα...

    Μέση Ανατολή: Η κλιμάκωση της έντασης πυροδοτεί ενεργειακό σοκ – Συναγερμός στην ΕΕ για τις τιμές καυσίμων, ανησυχία και στην Αθήνα

    Ένα νέο γεωπολιτικό ρήγμα στην εύφλεκτη περιοχή της Μέσης Ανατολής απειλεί...

    Ο Δήμος Πύργου τίμησε την γιορτή του πατέρα

    Ο πατρικός ρόλος μέσα στην οικογένεια και εν γένει...