Ο Μαυράγης έριξε κατά λάθος τον προπονητή των Βέργου – Φορναρόλι κι εκείνος τον σήκωσε από τον γιακά – Δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Ένα… κάπως θερμό τετ-α-τετ είχαν ο ελληνικής καταγωγής Λούκας Μαυράγης και ο προπονητής της ουραγού Μέλμπουρν Βίκτορι, Πάτρικ Κίσνορμπο, όταν ο πρώτος έριξε κατά λάθος τον δεύτερο στο έδαφος, μετά από ένα τσαρτζάρισμα αντιπάλου του.

    Ο παίκτης των Central Coast Mariners δεν μπόρεσε να κρατήσει την ισορροπία του και έπεσε πάνω στον κόουτς των Νίκου Βέργου (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Λαμία, Ατρόμητος) και του Μπρούνο Φορναρόλι (Παναθηναϊκός), ο οποίος αποφάσισε να σηκωθεί και να σηκώσει και τον Μαυράγη από τη φανέλα.

    Φλίγκος

    Το περιστατικό τελείωσε αμέσως, αλλά οι χρήστες των social media το ευχαριστήθηκαν δεόντως, με κάποιους να λένε ότι ο Μαυράγης έκανε αυτό που ήθελαν να κάνουν εδώ και χρόνια στον Κίσνορμπο.

    Για την ιστορία, ο Βέργος ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Φορναρόλι στα μισά του δευτέρου μέρους.

    protothema.gr // Γιώργος Σιάφας

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...