Ο Μαυράγης έριξε κατά λάθος τον προπονητή των Βέργου – Φορναρόλι κι εκείνος τον σήκωσε από τον γιακά – Δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Ένα… κάπως θερμό τετ-α-τετ είχαν ο ελληνικής καταγωγής Λούκας Μαυράγης και ο προπονητής της ουραγού Μέλμπουρν Βίκτορι, Πάτρικ Κίσνορμπο, όταν ο πρώτος έριξε κατά λάθος τον δεύτερο στο έδαφος, μετά από ένα τσαρτζάρισμα αντιπάλου του.

    Ο παίκτης των Central Coast Mariners δεν μπόρεσε να κρατήσει την ισορροπία του και έπεσε πάνω στον κόουτς των Νίκου Βέργου (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Λαμία, Ατρόμητος) και του Μπρούνο Φορναρόλι (Παναθηναϊκός), ο οποίος αποφάσισε να σηκωθεί και να σηκώσει και τον Μαυράγη από τη φανέλα.

    Το περιστατικό τελείωσε αμέσως, αλλά οι χρήστες των social media το ευχαριστήθηκαν δεόντως, με κάποιους να λένε ότι ο Μαυράγης έκανε αυτό που ήθελαν να κάνουν εδώ και χρόνια στον Κίσνορμπο.

    Για την ιστορία, ο Βέργος ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Φορναρόλι στα μισά του δευτέρου μέρους.

    protothema.gr // Γιώργος Σιάφας

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Βασίλισσα του Sexting»: Γυναίκα που έβγαλε 2 εκατ. δολάρια στέλνοντας απλώς πρόστυχα SMS

    Ένα μοντέλο του OnlyFans αποκάλυψε πως κατάφερε να… βγάλει το αστρονομικό ποσό των...

    Το απίθανο κόλπο με το κινητό για να ξεμπροστιάσετε κάποιον που σας παρακολουθεί (Βίντεο)

    Σε όλους μας έχει τύχει πολλές φορές. Νομίζουμε ότι...

    Να γιατί δεν έχουμε όρεξη για σεξ

    Σε Βρετανική μελέτη στην οποία συμμετείχαν 11.508 άνδρες και...

    Εφιάλτες και άσχημα όνειρα: Για ποια νόσο προειδοποιούν – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

    Ένα κακό όνειρο, ένας εφιάλτης, μπορεί να μας διαταράξει...