Ο νέος Πάπας θέλει να επιστρέψει στο διαμέρισμα των 10 δωματίων που είχε απαρνηθεί ο Φραγκίσκος

    Ημερομηνία:

    Ο Πάπας Λέων ΙΔ’ φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει στο «παπικό διαμέρισμα», εντός του Βατικανού, στο οποίο δεν είχε θελήσει να διαμείνει ο προκάτοχός του, ο Πάπας Φραγκίσκος, αναφέρει ο Τύπος στην Ιταλία.

    Σήμερα Κυριακή, μετά την πρωινή λειτουργία, ο Πάπας αποσφράγισε την είσοδο του διαμερίσματος παρουσία, μεταξύ άλλων, του πρωθυπουργού του Βατικανού Πιέτρο Παρολίν και του υπουργού εξωτερικών της Αγίας Έδρας, καρδινάλιου Ρίτσαρντ Γκάλαγκερ.
    Η είσοδός του είχε σφραγιστεί αμέσως μετά τον θάνατο του Αργεντινού ποντίφικα, όπως προβλέπει ο σχετικός κανονισμός της Αγίας Έδρας.

    GLEARNET

    Συνολικά, το διαμέρισμα απαρτίζεται από 10 δωμάτια και τις ημέρες αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να γίνονται διάφορα έργα για την επισκευή του ηλεκτρικού συστήματος, για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγρασίας και για το βάψιμο των τοίχων.

    Φλίγκος

    Ο Πάπας Φραγκίσκος, ως γνωστόν, είχε επιλέξει να ζήσει, μαζί με πολλούς άλλους κληρικούς, στον ξενώνα της Αγίας Μάρθας, πάντα εντός του Βατικανού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας: Οκτώβριος με Σκιές και Μάσκες – Συνεχίζονται τα δημιουργικά εργαστήρια

    Τα εργαστήρια του έργου «Σκιές και Μάσκες – Κέντρο Παράδοσης...

    Οι τρεις ώρες που γιγαντώνουν τον κίνδυνο διαβήτη και παχυσαρκίας

    Οι έφηβοι που περνούν πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη...

    Δυτική Αχαϊα: Τα δώρα του Μητροπολίτη στην περιοχή, παραδόθηκαν στον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

    Σχολικά είδη για τους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών του...