Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου “ΑγκαλιάΖΩ” έδωσε το παρόν στο 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας

    Ημερομηνία:

    Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου “ΑγκαλιάΖΩ” Νομού Αχαΐας έδωσε το παρόν με τη συμμετοχή του στο 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας το οποίο ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 και ολοκληρώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών.

    Το τριήμερο αυτό φεστιβάλ στέφθηκε με επιτυχία καθώς η ανταπόκριση του κοινού ήταν εντυπωσιακή και είμαστε διπλά χαρούμενοι που όλοι όσοι συμμετείχαμε καταφέραμε να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό προωθώντας το μήνυμα του φεστιβάλ που ήταν « Ενότητα-Αλληλεγγύη-Συμμετοχή».

    Η Πρόεδρος και Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου “ΑγκαλιάΖΩ”, Νομού Αχαΐας θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση, τη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο της Δερματολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Π. «Παναγιά η Βοήθεια» , κα. Χρύσα Οικονόμου για την επιστημονική της συνδρομή στην ενημερωτική ομιλία με τίτλο «Μελάνωμα- πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση», τους 85 φορείς που συμμετείχαν και όλοι μαζί ενώσαμε τις δυνάμεις μας με ενημερωτικές και καλλιτεχνικές δράσεις και προληπτικούς ελέγχους, και τέλος ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας για το ενδιαφέρον που έδειξαν με την τιμητική τους παρουσία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αίγιο: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τους πυροβολισμούς και τη σύλληψη του δράστη

    Στο Αίγιο, ένας άνδρας συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας έπειτα από πυροβολισμούς...

    Πάτρα: Που ετοιμάζει ο Δήμος λαϊκό γλέντι με σαρακοστιανά, την Καθαρά Δευτέρα

    Καθαρή Δευτέρα στην Πάτρα με χαρταετούς, χορούς, μουσική τραγούδι...

    Καρυστιανού: Κανείς δεν θα ακουμπήσει τον τάφο των παιδιών

    Η Μαρία Καρυστιανού στρέφεται κατά του Αρείου Πάγου στη νεότερη ανάρτησή...

    Πόσο υγιεινές είναι τελικά οι μπανάνες και τι πρέπει να γνωρίζουμε για τη ζάχαρη που περιέχουν

    Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τρόφιμα που καταναλώνεται...