Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να ξεπαγώσεις κρέας και κιμά

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Πόσες φορές δεν έχεις γυρίσει βράδυ σπίτι και ενώ θέλεις να μαγειρέψεις το αγαπημένο σου ψητό ή μπιφτέκια, συνειδητοποιείς ότι ξέχασες να ξεπαγώσεις το κρέας; Δεν υπάρχει λόγος να σε πιάνει πανικός και να καταφεύγεις στη λύση του delivery, αφού υπάρχει τρόπος να ξεπαγώσεις το κρέας σε 15 λεπτάκια.

    katepsigmeno kreas

    Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πλαστικές σακούλες τροφίμων με αεροστεγές κλείσιμο και ένα κατσαρολάκι με νερό. Τοποθετείς το κατεψυγμένο κρέας στα πλαστικά σακουλάκια και το σφραγίζεις. Βάζεις το νερό να ζεσταθεί και όταν φτάσει στους 60οC βάζεις μέσα και τα σακουλάκια με το κρέας, σβήνεις το μάτι και σκεπάζεις με το καπάκι της κατσαρόλας. Σε 15 λεπτά περίπου το κρέας έχει ξεπαγώσει!

    GYMALL

     

    katepsigmenos kimas

    Για τον κιμά πάλι, ιδανικά πριν τον καταψύξεις τον χωρίζεις σε μικρότερες μερίδες, τα πιέζεις να λεπτύνουν σαν πλάκες και τα τυλίγεις με διάφανη μεμβράνη. Ο κιμάς σε πλάκες ξεπαγώνει απίστευτα γρήγορα συγκριτικά με την κλασική μεγάλη μάζα που είναι όταν το αγοράζεις από το κρεοπωλείο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απεργία στα ΜΜΕ την 1η Μαΐου – 24 ώρες χωρίς ενημέρωση

    Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της...

    Σαρώνει η Τέιλορ Σουίφτ στο Spotify – Ξεπέρασε 1 δισ. ακροάσεις σε μια εβδομάδα

    Νέο ρεκόρ με πάνω ένα δισεκατομμύριο αναπαραγωγές στο Spotify κατέρριψε το...

    Ακτοπλοΐα: Στο 80% η επιβατική κίνηση για το Πάσχα 2024

    Ζεσταίνουν τις μηχανές τους τα πλοία της ακτοπλοΐας ενόψει του Πάσχα. Τη Μεγάλη...

    Ιατρικό Αθηνών: Συμφωνία με τη Lamda Development για τη δημιουργία υπερσύγχρονου Healthcare Park στο Ελληνικό

    Την υπογραφή Μνημονίου στρατηγικής συνεργασίας με τη θυγατρική της Lamda...