Ο στρατός του Ισραήλ σκότωσε τον διοικητή του αρχηγείου της Χεζμπολάχ

    Ημερομηνία:

    Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ εξουδετέρωσαν τον Σουχαίλ Χουσεϊν Χουσεϊνί, τον διοικητή του αρχηγείου της Χεζμπολάχ σε έναν βομβαρδισμό στην περιοχή της Βηρυτού, ανέφεραν σε μία σημερινή ανακοίνωσή τους.

    Ο Χουσεϊνί ήταν επικεφαλής του αρχηγείου υλικοτεχνικής υποστήριξης και ήταν υπεύθυνος για τη μεταφορά όπλων από το Ιράν και τη διανομή των όπλων στις διάφορες μονάδες της Χεζμπολάχ.

    Ο Χουσεϊνί «συμμετείχε επίσης στον προϋπολογισμό και τη λογική διαχείριση των πιο ευαίσθητων έργων της οργάνωσης, συμπεριλαμβανομένου του επιχειρησιακού σχεδίου για τον πόλεμο», πρόσθεσε. Δεν υπήρξε κανένα άμεσο σχόλιο από τη Χεζμπολάχ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...