Ο τελικός του Europa League στην ΕΡΤ

    Ημερομηνία:

    Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, σε απευθείας μετάδοση από τη Σεβίλλη, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν από την ΕΡΤ1 τη διεκδίκηση του τροπαίου του Europa League. Αντίπαλες η γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που φτάνει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό έπειτα από 42 χρόνια, και η σκοτσέζικη Ρέιντζερς που φιλοδοξεί να κατακτήσει το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο έπειτα από το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1972.
    Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 22:00 και στην περιγραφή θα είναι ο Γιώργος Χαϊκάληςκαι ο Βασίλης Μπακόπουλος.

    Νωρίτερα, στις 21:00, ο Ιωσήφ Νικολάου θα παρουσιάσει την pre-game εκπομπή με όλα τα τελευταία νέα ενόψει του τελικού, ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στις 00:30,έχει προγραμματιστεί post game εκπομπή, με τον σχολιασμό του αποτελέσματος, τις συνεντεύξεις και το ρεπορτάζ του αγώνα.

    Ο τελικός του Europa League θα μεταδοθεί και από το ERTFLIX. 

    Πάρτε θέση στην κερκίδα της ΕΡΤ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” ο Θόδωρος Τσεντούρος – ΦΩΤΟ

    Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το έτος 1927 από τον Κωνσταντίνο...

    Καύσωνας: Το σύμπτωμα στα χέρια που δείχνει ότι κινδυνεύετε από θερμοπληξία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%8d%cf%83%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%8d%ce%bc%cf%80%cf%84%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%af/

    Ιωάννα Τούνη: Διακοπές στη Χαλκιδική με τον μικρό της γιο, Πάρη

    Η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές...