Οδηγός μηχανής προκάλεσε ζημιά 40.000 ευρώ σε μία McLaren για μία… φωτογραφία! (εικόνες)

    Ημερομηνία:

    «Τα μάτια σου στο δρόμο» λένε οι εκπαιδευτές οδήγησης. Και όντως αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι, ειδικά όταν είμαστε οδηγοί δικύκλου, όπου πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί.

    Τι κάνεις όταν μπροστά σου εμφανίζεται μία McLaren 720S Velocity;

    Ένας οδηγός σκούτερ επιχείρησε να βγάλει φωτογραφία μία McLaren 720S Velocity και δεν πρόλαβε να φρενάρει, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της, προκαλώντας μία τεράστια ζημιά στο supercar το οποίο κυκλοφορούσε στους δρόμους της Αθήνας.

    Το συγκεκριμένο super car λοιπόν βρισκόταν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, τραβούσε πάνω του όλα τα βλέμματα, καθώς ακόμα και αν δεν είσαι λάτρης του είδους, αν το έβλεπες μπροστά σου, καταλάβαινες πως ήταν κάτι το ξεχωριστό.

    Φλίγκος

    Ένας οδηγός σκούτερ λοιπόν είπε να το τραβήξει φωτογραφία εν κινήσει, όμως τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

    Και αυτό γιατί ο οδηγός της McLaren σταμάτησε σε ένα φανάρι, με αποτέλεσμα το Χ-ΜΑΧ να μην προλάβει να φρενάρει και να πέσει πάνω του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο οδηγός του.

    Η ζημιά που προκάλεσε είναι τεράστια, με τον ιδιοκτήτη του πολυτελούς αυτοκινήτου να αναφέρει μόνο τα επιφανειακά κοστίζουν 40.000 ευρώ.

    Οδηγός μηχανής προκάλεσε ζημιά 40.000 ευρώ σε μία McLaren για μία... φωτογραφία! (εικόνες)

    Οδηγός μηχανής προκάλεσε ζημιά 40.000 ευρώ σε μία McLaren για μία... φωτογραφία! (εικόνες)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης εντοπίζει πάνω από 170 τύπους καρκίνου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf-%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%bd%ce%bf%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%af%ce%b6/

    Σοβαρό τροχαίο με δύο εγκλωβισμένους! Επεσαν σε κανάλι

    Τροχαίο με εγκλωβισμό δυο επιβαινόντων σε αυτοκίνητο συνέβη περίπου...

    «Έφυγε» από τη ζωή δημοφιλής influencer που έτρωγε καλλυντικά

    Ο ξαφνικός θάνατος της 24χρονης Guava Beauty, της Ταϊβανέζας influencer,...

    ΠΑΤΡΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Στη φυλακή δύο για τον εμπρησμό στον παιδότοπο στην Ηρώων Πολυτεχνείου

    Προφυλακιστέοι κρίθηκαν πριν από λίγο, μετά την απολογία τους...