Οδυνηρή ήττα και αποκλεισμός (5-2) για την Παναχαϊκή στις Σέρρες

    Ημερομηνία:

    Οδυνηρή ήττα με 5-2 (κανονική διάρκεια 2-2) στην παράταση υπέστη η Παναχαϊκή στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

    Αν και τα πήγε καλά, καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η κοκκινόμαυρη ομάδα, στην παράταση κατέρρευσε με αποτέλεσμα η Σερραϊκή να κάνει την ολική ανατροπή και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

    Δύο γκολ για τον Πανσερραϊκό σημείωσε ο Κουτσαντώνης (90+9, 110΄) και από ένα οι Σαϊντ (41΄πεν.), Μούργος (105΄), Σοφιανός (115΄). Για την Παναχαϊκή σκόραραν οι Μπουρλάκης (61΄), Μυτίδης (64΄).

    ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δ. Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (81′ Ζέρης), Παπάζογλου, Παντεκίδης (96΄Καρασαλίδης), Πεταυράκης, Νάτσος (80′ Σοφιανός), Σιόντης (46′ Ανάκογλου), Μούργος, Στίνα (68′ Κατσαντώνης), Κανίς, Σαΐντ (106΄ Δημητρίου).

    ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης, Λαρρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (80′ Χαντί), Κέρι (88′ Νιλτίνιο), Αλεξόπουλος (46′ Μυτίδης), Π. Καρακλάιτς (60′ Ν. Καρακλάιτς).

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Από το Ρίο… στο Τορίνο! Πώς εξελίσσεται η υγεία του 15χρονου Δημήτρη

    Σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται σε κλινική της Ιταλίας ο...

    Δημόσιο χρέος: Στα 368,3 δισ. ευρώ αλλά υποχωρεί το καθαρό βάρος

    Το ελληνικό δημόσιο χρέος έκλεισε τον Ιούνιο στα 368,3 δισ. ευρώ, σύμφωνα...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Νεαρός μπήκε από το παράθυρο και βίασε 66χρονη… ενώ κοιμόταν! ΦΡΙΚΗ ΣΕ ΧΩΡΙΟ

    Αδιανόητες σκηνές ντροπής και φρίκης εκτυλίχθηκαν σε χωριό του...

    Δροσιά Τριταίας: Μια όμορφη μουσική βραδιά «Γλέντι στο Χωριό»!

    Το Σάββατο 09-08-2025 στη Δροσιά Τριταίας, ο Πολιτιστικός &...