Οδυνηρή ήττα και αποκλεισμός (5-2) για την Παναχαϊκή στις Σέρρες

    Ημερομηνία:

    Οδυνηρή ήττα με 5-2 (κανονική διάρκεια 2-2) στην παράταση υπέστη η Παναχαϊκή στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

    Αν και τα πήγε καλά, καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η κοκκινόμαυρη ομάδα, στην παράταση κατέρρευσε με αποτέλεσμα η Σερραϊκή να κάνει την ολική ανατροπή και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

    Δύο γκολ για τον Πανσερραϊκό σημείωσε ο Κουτσαντώνης (90+9, 110΄) και από ένα οι Σαϊντ (41΄πεν.), Μούργος (105΄), Σοφιανός (115΄). Για την Παναχαϊκή σκόραραν οι Μπουρλάκης (61΄), Μυτίδης (64΄).

    ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δ. Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (81′ Ζέρης), Παπάζογλου, Παντεκίδης (96΄Καρασαλίδης), Πεταυράκης, Νάτσος (80′ Σοφιανός), Σιόντης (46′ Ανάκογλου), Μούργος, Στίνα (68′ Κατσαντώνης), Κανίς, Σαΐντ (106΄ Δημητρίου).

    ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης, Λαρρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (80′ Χαντί), Κέρι (88′ Νιλτίνιο), Αλεξόπουλος (46′ Μυτίδης), Π. Καρακλάιτς (60′ Ν. Καρακλάιτς).

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες των γυναικών που εξέδιδε ο 42χρονος – Η ανήλικη με τα 10 ραντεβού και οι βασανισμοί της εγκύου

    Φρίκη και αποτροπιασμό, προκαλεί η δράση του 42χρονου μαστροπού, σε...

    Δυτική Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!

    Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ δύο ανδρών σημειώθηκε το βράδυ της...

    Με το πρώτο κουδούνι… ξύλο σε σχολείο της Πάτρας! Επεσαν μπουνιές σε Γυμνάσιο

    Το πρώτο κουδούνι, έφερε και το πρώτο περιστατικό ενδοσχολικής...