Οι Djs της Πάτρας παίζουν για καλό σκοπό!

    Ημερομηνία:

    Τα Χριστούγεννα για τους περισσότερους από εμάς είναι μια περίοδος εορτών. Είναι όμως και μια περίοδος που υπάρχουν μεγαλύτερες ανάγκες και που η προσφορά χρειάζεται περισσότερο.

    Τα μέλη του Συλλόγου Δισκοθετών Πάτρας σας καλούν να δώσετε το “παρών”, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, στο “Oikos Bar” (Πάροδος Δρακοπούλου) για ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι προσφοράς. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη Μέριμνα Πατρών. Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε να γίνουν πιο γιορτινές αυτές οι μέρες.

    Ο Σύλλογος Δισκοθετών Πάτρας ιδρύθηκε το 2021 με τη συμμετοχή από το σύνολο σχεδόν των DJ της πόλης  (78 μέλη).

    Εκτός από την ενασχόληση με θέματα που αφορούν το επάγγελμα, μια από τις βασικές αξίες που οδήγησαν στην δημιουργία του Συλλόγου Δισκοθετών Πάτρας είναι η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπο.

    Μια από τις πρώτες προτάσεις που έγιναν στη Γενική Συνέλευση ήταν η διοργάνωση μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης, η οποία υπερψηφίστηκε από το σύνολο των μελών και διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Μάιο του 2022 στο Disco Room, όπου συγκεντρώθηκαν 1000 ευρώ για τα παιδιά της Κιβωτού της Αγάπης.

    Μετά τις πρώτες αρχαιρεσίες το νεοεκλεγέν Δ.Σ. (Τάκης Νιάρος – Πρόεδρος, Γιώργος Καρράς – Αντιπρόεδρος, Τάκης Αγγελόπουλος – Γραμματέας, Ρωμανός Παπανικολάου – Ταμίας, Γιάννης Καταπόδης – Μέλος, Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος – Μέλος, Γεώργιος Στυλιανός – Μέλος) αποφάσισε τέτοιες διοργανώσεις να προγραμματίζονται κάθε χρόνο, για να συγκεντρώνονται χρήματα για οργανώσεις και δομές της Πάτρας.

    Οι Djs της Πάτρας παίζουν για καλό σκοπό!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Αχαϊα: Συνελήφθη με ηρωίνη

    Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από...

    Πάτρα: Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

    Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης...

    Μύλος στην εξεταστική: Σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν, φώναξε η Κωνσταντοπούλου στη Συρεγγέλα, δείτε βίντεο

    Αντιπαράθεση σημειώθηκε κατά την εξέταση του Γιώργου Ξυλούρη στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, κι...

    Δολοφονία στη Φοινικούντα: «Ο θείος μου είχε αλλάξει διαθήκη 5 φορές μέσα σε 6 μήνες»

    Η Αμαλία Τομαρά, ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα που...