Οι δρομείς της Πάτρας μετέφεραν το λάβαρο της επανάστασης

    Ημερομηνία:

    Την Δευτέρα 24 Μαρτίου 2025 ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πατρών, όπως κάθε χρόνο, πιστός στην παράδοση, συμμετείχε στις τιμητικές εκδηλώσεις μεταφοράς και παράδοσης του λαβάρου της Επαναστάσεως κ κατάθεσης δαφνινου στεφανου στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων έμπροσθεν του αγάλματος του Παλαιών Πατρών Γερμανού στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.Μαζι με τους δρομείς μας στη μεταφορά του λαβάρου συμμετείχαν κ μαθητές του Λυκείου Χαλανδρίτσας.
    Τα μέλη του συλλόγου μας Τομαράς Κωνσταντίνος και Μαρκελης Ηρακλής παρέδωσαν το λάβαρο της επανάστασης στον Δήμαρχο Καλαβρύτων ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Γραμμένος Γεώργιος μαζί με μαθήτρια του Λυκείου Χαλανδρίτσας κατέθεσαν δάφνινο στεφάνι στο άγαλμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού απονέμοντας έτσι ελάχιστο φόρο τιμής στους προγόνους μας που θυσιάστηκαν για την απελευθέρωση της Ελλάδας απ’τον τουρκικό ζυγό.
    Το ΔΣ του ΣΔΥΠΑΤΡΩΝ ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή τιμώντας έτσι τους ήρωες του 1821 που αγωνίστηκαν κ θυσιάστηκαν για την απελευθέρωση του γένους μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης που… δανείζει με υψηλό επιτόκιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bf-%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%af/

    Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι: Αντιδράσεις στη Βρετανία για τα συνθήματα του Bob Vylan κατά του Ισραήλ

    Η βρετανική κυβέρνηση «καταδίκασε έντονα» τα συνθήματα στο Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι από το ραπ...

    Το Γυμνάσιο Σαραβαλίου παρουσίασε την παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» – ΦΩΤΟ

    Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Πατρέων,...

    Από τη Δευτέρα 30 Ιουνίου οι εγγραφές και μετεγγραφές για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

    Ηλεκτρονική αίτηση μπορούν να καταθέτουν όσοι επιθυμούν να εγγραφούν,...