Οι επιστήμονες αποφάνθηκαν: Οι τρεις χειρότεροι τρόποι να πεθάνεις

    Ημερομηνία:

    Η σκέψη του θανάτου τρομάζει τους περισσότερους ανθρώπους.

    Από τον άνθρωπο που αρρωσταίνει και πονάει, μέχρι έναν που πεθαίνει από ξυλοδαρμό, υπάρχουν πολλοί φρικτοί τρόποι να πεθάνει κανείς.

    Επιστημονικά πάντως, υπάρχει ένα φάσμα, στο οποίο κάποιοι θάνατοι θεωρούνται χειρότεροι από άλλους.

    1. Να θαφτείς ζωντανός

    Ένας από αυτούς που μπαίνουν στη λίστα είναι το να σε θάβουν ζωντανό.

    Υπάρχει μια ανάμεικτη κριτική σχετικά με το πόσο καιρό θα μπορούσε να επιβιώσει ένας άνθρωπος αν θαφτεί ζωντανός.

    Κάποιοι λένε 10 λεπτά, ενώ άλλοι λένε μέχρι και 36 ώρες.

    2. Ασθένεια από ακτινοβολία

    Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο θάνατος από τη νόσο της ακτινοβολίας είναι φρικτός, με πολλά επιστημονικά στοιχεία να το υποστηρίζουν αυτό.

    Τα θύματα των πυρηνικών όπλων αποτελούν μαρτυρία για τους τρόπους με τους οποίους η ακτινοβολία μπορεί να είναι θανατηφόρα – και μάλιστα με μια πολύ αργή και επώδυνη διαδικασία.

    Φλίγκος

    Ένα φρικτό παράδειγμα είναι ο Hisashi Ouchi μετά από ατύχημα σε εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στην Ιαπωνία.

    Μετά από μια εβδομάδα που οι γιατροί προσπαθούσαν να τον σώσουν, τους παρακαλούσε να σταματήσουν και σε ένα σημείο η καρδιά του σταμάτησε τρεις φορές, αλλά ξαναξεκίνησε αφού η οικογένειά του ζήτησε να συνεχίσουν να προσπαθούν να τον σώσουν.

    Τελικά του πήρε 83 ημέρες για να πεθάνει, καθώς «έκλαιγε αίμα» και το δέρμα του έλιωνε. Τελικά πέθανε από πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων.

    3. Πυροκλαστική ροή

    Η πυροκλαστική ροή είναι το πιο θανατηφόρο μέρος μιας ηφαιστειακής έκρηξης.

    Είναι το ταχύτατα κινούμενο νέφος αερίων και ηφαιστειακής ύλης που εξαπλώνεται μετά από μια έκρηξη.

    Ο ρυθμός της ροής είναι τόσο γρήγορος που δεν μπορείς να την ξεπεράσεις και καταστρέφει λίγο πολύ τα πάντα στο πέρασμά της, με θερμοκρασίες που μπορούν να φτάσουν τους 1.000 βαθμούς Κελσίου.

    Η θερμότητα θα σκοτώσει γρήγορα, αλλά οι τελευταίες στιγμές θα είναι τρομακτικές καθώς το δέρμα θα ψηθεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λαχανόκηποι στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά από το ερχόμενο σχολικό έτος

    Σπόροι, παρτέρια, ποτιστήρια, γαλότσες, χώμα στα χέρια, παρατήρηση, συνεργασία....

    O Τραμπ έπαθε… Μπάιντεν και σκόνταψε ανεβαίνοντας τη σκάλα για το Air Force One – Δείτε βίντεο

    Από ένα απρόοπτο που θύμισε τον προκάτοχό του, Τζο Μπάιντεν,...

    Σοφία Βεργκάρα: Τόπλες στην πισίνα του σπιτιού της η 52χρονη ηθοποιός – Το σχόλιο της Χάιντι Κλουμ

    Το καλοκαίρι έφτασε και για τη Σοφία Βεργκάρα, όπως... ανακοίνωσε...

    ΠΑΤΡΑ: Συλλαλητήριο το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου για την κατάληψη στο Madleen

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται σήμερα στις 19:00 στην Πλατεία Γεωργίου...