Οι Kuwait Airways, EGYPT AIR και η πακιστανική PIA αναστέλλουν τις πτήσεις προς τις χώρες του Κόλπου

    Ημερομηνία:

    Το Κουβέιτ ανακοίνωσε σήμερα με τη σειρά του ότι κλείνει προσωρινά τον εναέριο χώρο του, προληπτικά, μετά την επίθεση του Ιράν κατά της αμερικανικής στρατιωτικής βάσης Αλ Ουντέιντ στη Ντόχα.

    “Λαμβάνοντας υπόψη τα προληπτικά μέτρα που ελήφθησαν σε ορισμένες γειτονικές χώρες, τα οποία περιλαμβάνουν το κλείσιμο των αεροδρομίων τους και του εναέριου χώρου τους, το κράτος του Κουβέιτ ανακοινώνει το προσωρινό κλείσιμο του εναέριου χώρου του προληπτικά από σήμερα και μέχρι νεωτέρας”, αναφέρει η διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας.

    Η ανακοίνωση εκδίδεται μετά το κλείσιμο του εναερίου χώρου του Κατάρ και του Μπαχρέιν.

    Η αεροπορική εταιρία Kuwait Airways αναστέλλει τις πτήσεις αναχώρησης από τη χώρα λόγω των περιφερειακών εξελίξεων, σύμφωνα με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.

    GLEARNET

    Στην περιοχή του Κόλπου φιλοξενούνται αρκετές στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ.

    Και οι αιγυπτιακές αερογραμμές EGYPT AIR ανακοίνωσαν ότι αναστέλλουν τις πτήσεις προς τις πόλεις του Κόλπου έως ότου σταθεροποιηθεί η κατάσταση στην περιοχή.

    Οι πακιστανικές αερογραμμές PIA αναστέλλουν τις πτήσεις από το Πακιστάν προς το Κατάρ, το Μπαχρέιν, Κουβέιτ και το Ντουμπάι.

    Η απόφαση αυτή λήφθηκε υπό το φως της κλιμακούμενης στρατιωτικής κατάστασης στις χώρες του Κόλπου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σύλληψη-θρίλερ στη Ζάκυνθο: 37χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και εκβίαση

    Στη Ζάκυνθο συνελήφθη ένας 37χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης...

    Νέες ταυτότητες, προσωπικός αριθμός και βιομετρικοί έλεγχοι – Τι αλλάζει στα ταξίδια και τι ισχύει για τους Έλληνες

    Η Ελλάδα περνά σε μια νέα ψηφιακή εποχή ταυτοποίησης των πολιτών,...

    Πάτρα: Αυτά είναι τα πρόσωπα των Αχαιών που θα ακολουθήσουν τον Τσίπρα στο νέο κόμμα! ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    1η Κατηγορία: Οι «σεσημασμένοι» Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος...

    Ελληνικές Τράπεζες: Γιατί μαθαίνουν τώρα και… αραβικά

    Προς ανατολάς έχουν στρέψει το βλέμμα τους οι ελληνικές...