Οι παλιοί Πατρινοί πρόσκοποι… σε κατασκήνωση – φωτο

Ημερομηνία:

Φωτορεπορτάζ: Ανδρέας Βρης

PHILOXENIA
Το περίφημο δάσος της Μεσσηνιακής Ελαίας υποδέχθηκε και αυτό το καλοκαίρι την 69η ,στη σειρά, κατασκηνωτική εξόρμηση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων του 2ου Συστήματος Πατρών, επιβεβαιώνοντας πως παραμένει σταθερή αξία για τα μέλη της, όσο αφορά την συγκεκριμένη καθιερωμένη ετήσια δράση, καθώς πέρα από το πράσινο της φύσης συνδυάζει και μια υπέροχη απέραντη αμμουδερή παραλία στον γραφικό Κυπαρισσιακό Κόλπο.
Πήγαμε, περάσαμε καλά και επιστρέψαμε στη βάση μας όλοι σώοι και αβλαβείς, όπως μας αρέσει να λέμε και χωρίς απρόοπτα. Και αυτό από μόνο του δεν είναι στις ημέρες μας λίγο…ούτε αυτονόητο.
Είχαμε όμως και ευχάριστες εκπλήξεις όπως το …στοματοσφαιράκι με τον αέρα, ( για να μαθαίνετε είναι παιχνίδι με ελαφρύ μπαλάκι που το φυσούν οι παίκτες προς το αντίπαλο τέρμα ) το οποίο ονομάσαμε «Μουντελαία 2026», όπου είχαμε σκληρές αναμετρήσεις κυρίως και επίσης η καθιερωμένη επίσκεψη στην παρακείμενη κατασκήνωση της Ομάδας του Συστήματος όπου εξελίχθηκε ένα εμπνευσμένο από την ζωή των ινδιάνων παιχνίδι – τεστ γνώσεων αλλά με πολύ γέλιο και από τις αυτοσχέδιες μεταμφιέσεις μας για να είναι πιο ρεαλιστικό (επισυνάπτεται φωτογραφική τεκμηρίωση ).
Τέλος και καλά φάγαμε και τα μπάνια μας κάναμε και το μεσσηνιακό ηλιοβασίλεμα απολαύσαμε…
Αντε και του χρόνου να είμαστε καλά να συναντηθούμε πάλι στην επετειακή 70ή…κατασκήνωση άπαντες να είναι παρόντες και μεταξύ μας ακόμα περισσότεροι.
Οι παλιοί Πατρινοί πρόσκοποι... σε κατασκήνωση - φωτο Οι παλιοί Πατρινοί πρόσκοποι... σε κατασκήνωση - φωτο Οι παλιοί Πατρινοί πρόσκοποι... σε κατασκήνωση - φωτο Οι παλιοί Πατρινοί πρόσκοποι... σε κατασκήνωση - φωτο Οι παλιοί Πατρινοί πρόσκοποι... σε κατασκήνωση - φωτο Οι παλιοί Πατρινοί πρόσκοποι... σε κατασκήνωση - φωτο Οι παλιοί Πατρινοί πρόσκοποι... σε κατασκήνωση - φωτο Οι παλιοί Πατρινοί πρόσκοποι... σε κατασκήνωση - φωτο Οι παλιοί Πατρινοί πρόσκοποι... σε κατασκήνωση - φωτο

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την Γεωργία Κριμπά

Σε πλήρη εξέλιξη, αλλά μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα, βρίσκονται...

Η Κλόντια Σίφερ έκλεισε τα 56 και το γιόρτασε μέσα σε πισίνα: Ευγνώμων, έγραψε

Τα 56 έκλεισε η Κλόντια Σίφερ και το γιόρτασε μέσα σε...

Οι βουτιές της Ευγενίας Σαμαρά σε «φυσικό πηγάδι» στο Μεξικό: Ο νέος μου έρωτας στη φύση, σχολιάζει

Νέες εικόνες από το ταξίδι της στο Μεξικό μοιράστηκε με τους...

Άγριο ξύλο μεταξύ τουριστών στο Κάπρι: Χτυπήθηκαν με καρέκλες, γροθιές και κλωτσιές, δείτε βίντεο

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν στο Κάπρι τη Δευτέρα (24/8), όταν ομάδα τουριστών...