Οι Playgrounded έρχονται για πρώτη φορά στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Οι Playgrounded έρχονται για πρώτη φορά στην Πάτρα για την παρουσίαση του νέου album “The death of Death” που έχει μόλις κυκλοφορήσει μέσω της Γερμανικής Pelagic Records (The Ocean Collective, Mono).
    Το νέο δισκογραφικό δημιούργημα του κουιντέτο έχει προκαλέσει έντονο θόρυβο στην μουσική κοινότητα, κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές από τον παγκόσμιο μουσικό τύπο και ενθουσιώδεις αντιδράσεις από το κοινό. Με ιδιαίτερο χαρακτήρα, που ακροβατεί περίτεχνα ανάμεσα στο prog/post και τον ηλεκτρονικό ήχο και βαθιά σκεπτόμενη θεματολογία, που έχει σε πρώτο πλάνο την πάλη και την ενότητα των αντιθέτων, το “The death of Death” σκιαγραφεί μουσικά και στιχουργικά αντικρουόμενες πτυχές του κόσμου που μας περιβάλλει αναζητώντας τη μεταξύ τους σχέση.
    Φλίγκος
    Οι Playgrounded μοιράζουν τη βάση τους ανάμεσα σε Αθήνα και Ρότερνταμ ενώ έχουν μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι Nine Inch Nails, οι Riverside και οι Anathema.
    Μαζί τους οι psychedelic/prog rockers The Flow και οι aggressive funkmen Grottesco.
    Είσοδος: 6ε

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πρωταθλήτρια στο Nations League η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, 5-3 στα πέναλτι την Ισπανία

    Το πήρε ξανά η Πορτογαλία, 5-3 στα πέναλτι την...

    Οι εφημερεύοντες γιατροί στην Πάτρα σήμερα

    9 Ιουνίου (από 7 π.μ. Δευτέρας έως 7 π.μ....

    Αταμάν: «Ενημέρωσα τον Πρέσβη της Τουρκίας για τις προσβολές κατά της χώρας μου και του ζήτησα να το μεταφέρει στον Υπουργό Εξωτερικών» – Βίντεο

      https://www.youtube.com/watch?v=h0w5aiI15x0&t=4s     Οργισμένος αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου μετά το Game...