Ολυμπία Οδός: Εργασίες συντήρησης στον κόμβο Ρίου έως τη Δευτέρα

    Ημερομηνία:

    Στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης (αντικατάσταση παλαιών φωτιστικών με φωτιστικά LED, καθώς και επαναχρωματισμό των πλευρικών τμημάτων στο ημιστέγαστρο Κ514 του Α/Κ Ρίου) στην περιοχή σύνδεσης του κόμβου Ρίου με τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 04.09.2024 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 09.09.2024, θα αποκλειστεί η έξοδος του αυτοκινητόδρομου από Αθήνα προς Γέφυρα -Ιωάννινα (Κλάδος Β) και η κίνηση των οχημάτων θα εξυπηρετείται από τον κλάδο προς Ρίο -Πορθμείο και εν συνεχεία προς Γέφυρα Ιωάννινα (Κλάδος Α), όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα.

    Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΕΜΠΗ: Η πυρόσφαιρα δεν προκλήθηκε από τα έλαια σιλικόνης

    Τη θεωρία ότι η πυρόσφαιρα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των...

    Προειδοποίηση για φάρμακο κατά της τριχόπτωσης που οδηγεί σε αυτοκτονία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%86%ce%ac%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%cf%81/

    Ινδία – Πακιστάν: Στην Αθήνα συλλέγουν και επεξεργάζονται όλες τις πληροφορίες

    Με τα διεθνή ΜΜΕ να μεταδίδουν πως στο πλαίσιο...

    Αργίες 2025: Πότε πέφτει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Τα υπόλοιπα τριήμερα της χρονιάς

    Μετά το Πάσχα και την Πρωτομαγιά, αρκετοί εργαζόμενοι και...