Ολυμπία Οδός: Σε κυκλοφορία η κατεύθυνση προς Πάτρα μεταξύ Κάτω Αχαΐας και ΒΙΠΕ

    Ημερομηνία:

    Από σήμερα, Δευτέρα 14 Απριλίου 2025, επανέρχεται σε κανονική κυκλοφορία η κατεύθυνση προς Πάτρα της Ν.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου μεταξύ του Ισόπεδου Κόμβου Αγιοβλασσίτικων/ Σιδηροδρομικού Σταθμού στην περιοχή Κάτω Αχαΐας και του Ανισόπεδου Κόμβου ΒΙΠΕ.

    Συγκεκριμένα τα οχήματα που κινούνται από Πύργο προς Πάτρα από την διασταύρωση προς Σιδηροδρομικό Σταθμό (ΧΘ 13+500) έως τον Α/Κ ΒΙΠΕ (ΧΘ 7+000) θα ακολουθούν τη νέα χάραξη της Ολυμπίας Οδού κινούμενα σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.

    Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο θα συνεχίσει να ακολουθεί την έως τώρα παράκαμψη μέσω της ΠΕΟ Πατρών – Πύργου, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής του Νέου Αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου στην περιοχή.

    Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μείνει τρεις και ο κούκος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf/

    ΠΑΤΡΑ: Δύο αποφάσεις – «σταθμοί» ακυρώνουν κατασχέσεις ακινήτων

     του Αχιλλέα Ροδίτη Σε μία περίοδο που ο «τυφώνας» των...

    Η στιγμή που επιβάτιδα αεροπλάνου τρέχει και ουρλιάζει γυμνή μέσα στην καμπίνα

    Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε πτήση της Southwest από...

    Chicken Marsala: Ίσως η καλύτερη συνταγή για το φιλέτο κοτόπουλου

    Το Chicken Marsala είναι ένα από εκείνα τα σπάνια πιάτα, που...