Ολυμπία Οδός: Σε πλήρη κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος στο ύψος του κόμβου Λουτρακίου για την εορταστική περίοδο

    Ημερομηνία:

    Αποδόθηκε σε πλήρη κυκλοφορία για την εορταστική περίοδο ο αυτοκινητόδρομος στο ύψος της Γέφυρας της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο.) Αθηνών-Κορίνθου στον κόμβο Λουτρακίου (ΧΘ 75,4), που καθαιρέθηκε την 07/06/2024 μετά από τροχαίο ατύχημα βυτιοφόρου φορτηγού οχήματος.

    Οι εργασίες ανακατασκευής της γέφυρας θα συνεχιστούν μετά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση και ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος Φεβρουαρίου, έτσι ώστε να επανέλθει πλήρως η κυκλοφορία τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και στην Π.Ε.Ο. πριν από την Καθαρά Δευτέρα.

    Η ταχύτατη ανακατασκευή του τμήματος της γέφυρας, που διέρχεται πάνω από τον αυτοκινητόδρομο στον κλάδο προς Πάτρα, είναι αποτέλεσμα του συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Υπουργείου – Παραχωρησιούχου -Κατασκευαστή (ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ/ΑΚΤΩΡ) – Λειτουργού – Ανεξάρτητου Μηχανικού) που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουν τις τεχνικές & λειτουργικές προκλήσεις, που προέκυψαν όχι μόνο από την φύση του έργου, αλλά και από την ανάγκη να αποκατασταθεί στο συντομότερο δυνατό χρόνο η επαναλειτουργία της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου.

    Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και καλές διαδρομές.

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στα ύψη η τιμή του μοσχαρίσιου κρέατος – Οι καταναλωτές πληρώνουν όλο και περισσότερο

    Στα ύψη κυμαίνεται η τιμή του κρέατος, ιδίως του μοσχαρίσιου,...

    Ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες: Γυρίζουν την πλάτη στη ρύθμιση οφειλών μέχρι 30.000 ευρώ

    Μικρή είναι η ανταπόκριση των ασφαλισμένων (ελεύθερων επαγγελματιών και...

    Εφορία: Ποιες αποδείξεις δίνουν έκπτωση φόρου έως 2.200 ευρώ

    Τη δυνατότητα να πληρώσουν λιγότερο φόρο το 2026 για τα εισοδήματα που θα...