Ολυμπιακοί Αγώνες: Έβαλε τις βάσεις για τελικό η Κορακάκη

    Ημερομηνία:

    Πολύ καλή παρουσία στα προκριματικά των 25 μέτρων με σπορ πιστόλι για την Άννα Κορακάκη με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να έχει 294/300 και να βάζει τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό.
    Να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που είχε κερδίσει στο Ρίο στα 25 μέτρα σπορ πιστόλι θέλει στο Τόκιο η Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στο πρώτο σκέλος του προκριματικού, έχοντας 294/300, με επίδοση που μετά τις βολές των αθλητριών στα 3 από τα 4 γκρουπ την είχε στην 2η θέση. Η Κορακάκη είχε 98/100 στην πρώτη, 100/100 στη δεύτερη και 96/100 στην τρίτη δεκάδα των βολών της.

    Για να καταφέρει να περάσει στον τελικό, θα πρέπει αύριο Παρασκευή να τα πάει το ίδιο καλά και στο δεύτερο σκέλος που είναι 30 βολές στο στόχο ταχείας βολής. Αν μετά το δεύτερο σκέλος βρεθεί μέσα στην πρώτη οκτάδα θα πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό και εκεί μετά από νέες πέντε βολές θα έχει την ευκαιρία αν βρεθεί μέσα στην τετράδα να διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Για το χρυσό θα αγωνιστούν οι δύο πρώτες και 3η με την 4η για το χάλκινο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταμόσχευση στον 15χρονο

    Στις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης μετά από μία...

    Προετοιμάζονται για… παραλία-Drones, νυχτερινοί έλεγχοι και κάμερες στην υπηρεσία της Κτηματικής για τον Αύγουστο

    Βραδινές ώρες και ώρες αιχμής μέσα στο Σαββατοκύριακο εντοπίζονται...

    ΠΑΤΡΑ: 10 χρόνια χωρίς τον Τάκη Γκίκα

    Εγραψε ο πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Μπουρδούλης: «Έφυγε» σαν...

    Επίβλεψη έργων στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

    Το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ....