Ολυμπιακός και Νότιγχαμ στο πλευρό των μικρών μαχητών της ζωής

    Ημερομηνία:

    Ξεχωριστή σημασία έχει ο αυριανός φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» (10/12, 19:00).

    Οι «ερυθρόλευκοι», ο αγγλικός σύλλογος και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό, αφού όλα τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

    Ταυτόχρονα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αφήνουν παιδικά παιχνίδια στην εμπορική στοά, εσωτερικά της θύρας 25 του φαληρικού σταδίου από τις 16:00, για τους μικρούς σε ηλικία αλλά μεγάλους μαχητές της ζωής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι φωτογραφίες της Ρίας Ελληνίδου με μαγιό από την Ταϊλάνδη

    Φωτογραφίες με μαγιό ανέβασε στα social media η Ρία Ελληνίδου από...

    Φαντασμαγορική συναυλία με την Κατερίνα Στικούδη – Επίλογος στο Αχαγιώτικο Καρναβάλι – Δείτε πολλές φωτό

    Με μια δυνατή έκρηξη χαράς, δημιουργίας και αστείρευτης φαντασίας,...