Ολυμπιακός: Με Γουίλιαμς-Γκος και 2.500 φιλάθλους στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου

    Ημερομηνία:

    Με 14 παίκτες ο Ολυμπιακός στο Μόναχο για την αναμέτρηση της Παρασκευής (25.10.2024, 21:45) με την Μπάγερν για την 5η αγωνιστική της Euroleague. Σε ένα… μικρό ΣΕΦ θα παίξουν οι Πειραιώτες.

    Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς στην έδρα της Μπάγερν Μπονάχου συμπεριλήφθηκε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, παρότι ο Αμερικανός γκαρντ είναι ακόμη αμφίβολος, να αγωνιστεί.

    Να θυμίζουμε πάντως ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα προπονηθούν το Σάββατο (26.10.2024) στο Μόναχο -προτού επιστρέψουν στην Ελλάδα- μια ημέρα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για την Greek Basketball League.

    Στην Αθήνα θα μείνουν μόνο ο τραυματίας Κίναν Έβανς και ο νεαρός Στέφανος Σπάρταλης. Υπενθυμίζεται πως δανεικός δόθηκε στον Ερυθρό Αστέρα ο Φίλιπ Πετρούσεφ.

    Να αναφέρουμε ότι το βράδυ της Παρασκευής στο “SAP Garden” ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό της την στήριξη περίπου 2.500 φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν τόσο από την Ελλάδα και πολλές πόλεις της Γερμανίας, όσο και από άλλα μέρη της Ευρώπης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα σειρά SANDLÖPARE – Ένα ταξίδι στη μαγεία της σαβάνας μέσα από το παιχνίδι

    Το παιχνίδι αποτελεί βασικό στοιχείο για την ανάπτυξη των...

    Πώς θα καταλάβετε εάν σας έχουν χακάρει το κινητό – Τα έξι σημάδια και τι πρέπει να κάνετε αμέσως μετά

    Το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει πλέον το κέντρο της καθημερινότητας για εκατομμύρια...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Καραμπόλα με 4 ΙΧ στην Ακτή Δυμαίων

    Μία ακόμη καραμπόλα σημειώθηκε στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα. Πριν...