Ομάδα Πρωτοβουλίας Κινήματος Δημοκρατίας Αχαΐας: Εμφαση σε υγεία και οικονομία

    Ημερομηνία:

    Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης πραγματοποιήθηκε χθες, από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Αχαΐας του Κινήματος Δημοκρατίας, όπου υπήρξε ανοιχτή συζήτηση για όλα τα θέματα.

    Στη συνάντηση παρευρέθηκε εκ μέρους της ομάδας πρωτοβουλίας Κωνσταντίνος Τόγιας ο οποίος ενημέρωσε για τις τελευταίες δράσεις του κόμματος σχετικά με το καταστατικό και τις διαδικασίες που τρέχουν ενόψει των εκλογών, ενώ αναφέρθηκε και στις επόμενες συναντήσεις του πρόεδρου Στεφάνου Κασσελάκη.

    Οπως εξήγησε στους φίλους του Κινήματος Δημοκρατίας, η έμφαση που δίνεται σε κεντρικό επίπεδο αφορά την οικονομία και την υγεία.

    Σε ό,τι αφορά, την οικονομία, στόχος είναι να δοθεί βαρύτητα από τον Κασσελάκη ο οποίος παράλληλα θα αναλάβει πρωτοβουλία για το ψηφιακό ευρώ, αλλά και την θέσπιση ευρωπαϊκής κάρτας πληρωμών που θα διευκολύνει όλους τους πολίτες.

    Αναφορικά με το κομμάτι της υγείας, επεξεργάζονται προτάσεις για την ψηφιακή υγεία, με στόχο να απλοποιηθεί το σύστημα και ο κάθε ασθενής να έχει τον ίδιο φάκελο σε όλα τα νοσοκομεία.

    Στη συνέχεια ανταλλαχτήκαν απόψεις για όλα τα θέματα από τους φίλους του κόμματος και τέθηκαν ζητήματα τα οποία θα μεταφερθούν στα κεντρικά του κόμματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...