ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Ξεσηκώθηκαν γονείς! Ζητούν παρέμβαση της Πρωτοβάθμιας για “αντιπαιδαγωγική μέθοδο”

    Ημερομηνία:

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή (Πελοπόννησος)

    Ξεσηκώθηκαν γονείς δημοτικού σχολείου, στο Αρκτικό Διαμέρισμα της Πάτρας, για την ενέργεια εκπαιδευτικού να τιμωρήσει ομαδικά μαθητές, επειδή την Τετάρτη, στη διάρκεια επίδοσης βαθμών προόδου… έκαναν φασαρία!

    Σύμφωνα κάποιους, από αυτούς,  χθες, Πέμπτη 23/03/2023 ανακοινώθηκε στην πρωινή «προσευχή» ότι στα πρώτα διαλείμματα τα παιδιά δεν θα μπορούν να παίζουν, αλλά υποχρεούνται να κάθονται σε πεζούλια ή σε άλλους χώρους, να γευματίζουν ή να πίνουν, χωρίς να σηκώνονται όρθια, να παίζουν ή να τρέχουν. Θα κάθονται, δηλαδή, σαν «στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα και αγέλαστα», κι αυτό γίνεται ως «τιμωρία», όπως ειπώθηκε.

    Πατέρας πληροφορήθηκε τι συνέβη, επικοινώνησε με τον Σύλλογο Γονέων και μέλος του ΔΣ του επιβεβαίωσε το γεγονός , λέγοντάς του πως αυτό έγινε με εντολή της διευθύντριας.

    Το θέμα συζητήθηκε πολύ κι όλοι αναρωτιόντουσαν αν κάτι τέτοιο αποτελεί… παιδαγωγική τιμωρία, αφού έγινε ομαδικά, με αποτέλεσμα να την «πληρώσουν» και μαθητές, που δεν είχαν συμμετοχή στη «φασαρία».

    Το θέμα αναμένεται να φθάσει, σήμερα, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βασίλης Κικίλιας: Δεν θα έχουμε αυξήσεις εισιτηρίων το καλοκαίρι

    Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του...

    Καλάβρυτα: Πτώση και τραυματισμός 49χρονης κοντά στο Μέγα Σπήλαιο

    Μεγάλη και άμεση κινητοποίηση Πυροσβεστών, πολιτικής προστασίας του Δήμου...

    Νέα Σμύρνη: Τι οδήγησε τον πατέρα στη δολοφονία του γιου του – Το παρελθόν του 45χρονου

    Ένας έντονος καβγάς φαίνεται πως ήταν αυτός που «όπλισε»...

    ΠΑΤΡΑ: Στο Ρίο μαθήτρια 16 ετών! Εντοπίστηκε σε λιπόθυμη κατάσταση

    «Μουδιασμένη» είναι η τοπική κοινωνία του Αιτωλικού από το...