Ομιλία του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας επισημαίνεται :

    Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα. Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει την πρώτη πολιτική εκδήλωση για τη νέα χρονιά, την προσεχή Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στις 11:30 το πρωί στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ».

    Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της Β3 Νοτίου Τομέα Αθήνας Νίκος Δένδιας, ενώ θα ακολουθήσει η κοπή της πατροπαράδοτης πίτας και η ανταλλαγή ευχών για την νέα χρόνια.

    Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Αντώνης Κουνάβης θα παρουσιάσει τον απολογισμό δράσεων και τους στόχους για την εκλογική χρονιά. Σε λίγους μήνες θα έχουμε μια εκλογική διαδικασία. Μία είναι η εκλογική διαδικασία, η πρώτη. Η άλλη απλώς θα επικυρώσει το αποτέλεσμα της πρώτης και θα δώσει στη Νέα Δημοκρατία ισχυρή αυτοδυναμία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Σολομός στο πακέτο με λαχανικά και μυρωδικά

      Υλικά 4 φιλέτα σολομού φρέσκου 1 κολοκυθάκι κομμένο σε...

    Συνταγή για λαδόψωμο βήμα-βήμα (+3 καλοκαιρινά συνοδευτικά)

    Καλοκαίρι στο τραπέζι της παρέας σημαίνει να μοιραζόμαστε όμορφες...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το ελληνικό παλάτι που επέλεξε ο Τζεφ Μπέζος για το γάμο του

    Η Βενετία γνωρίζει καλά πώς να γοητεύει τους ισχυρούς...

    Τραμπ: Πιθανή μια εκεχειρία στη Γάζα μέσα στην επόμενη εβδομάδα

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε απόψε ότι πιστεύει πως...