Ομόνοια: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του τουρίστα που βρέθηκε με δεμένα χέρια – Η φιάλη με άζωτο και το σενάριο της αυτοκτονίας

    Ημερομηνία:

    Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» γύρω από την υπόθεση θανάτου ενός αμερικανού τουρίστα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα Airbnb στην Ομόνοια, με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και όχι του ερωτικού challenge.

    Σημειώνεται ότι ο τουρίστας βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Πέμπτης (13.03.25) από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος επί της οδού Κολοκυνθού, στην Ομόνοια.

    Ο άνδρας εντοπίστηκε με δεμένα τα χέρια του στις δύο άκρες του κρεβατιού και με μία σακούλα στο κεφάλι, ενώ στο χώρο βρέθηκε και μία φιάλη με άζωτο, όπως σημείωσε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο Action 24, γεγονός που οδηγεί τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

    Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε χθες το μεσημέρι όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος Airbnb πήγε στο σπίτι για να το καθαρίσει, προκειμένου να ενοικιαστεί από τον επόμενο πελάτη. Εκεί διαπίστωσε ότι ο Αμερικανός ήταν νεκρός, ενώ δεν είχε κάνει check out.

    Φλίγκος

    Μία ημέρα νωρίτερα, ο τουρίστας έχοντας κάνει χρήση αλκοόλ και ουσιών είχε καλέσει τον ιδιοκτήτη να τον βοηθήσει, καθώς δεν μπορούσε να μπει στο διαμέρισμα.

    Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένα θρίλερ, με τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση να συλλέγουν στοιχεία για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς στο διαμέρισμα δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης.

    Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο τουρίστας έχασε τη ζωή του στο πλαίσιο ενός ερωτικού challenge, ένα ενδεχόμενο που φαίνεται να απομακρύνεται.

    Ωστόσο, η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Αμερικανός έχασε τη ζωή του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο δικαστήριο η δολοφονία 26χρονου Έλληνα στο Λονδίνο – Πέντε στο εδώλιο, τον μαχαίρωσαν με ματσέτες για μια τσάντα

    Ξεκίνησε στο Λονδίνο η δίκη για τη δολοφονία του 26χρονου Έλληνα Αντώνη Αντωνιάδη τον περασμένο...

    ΠΑΤΡΑ: Πέταξαν μπογιές στο κτίριο του Λιμενικού – Μία σύλληψη – ΦΩΤΟ

    Άγνωστα άτομα τα ξημερώματα πέταξαν μπογιές στην Περιφερειακή Διοίκηση...

    Άγρια δολοφονία 30χρονης συνοδού πολυτελείας στην Ιταλία: Βρέθηκε αποκεφαλισμένη σε βαλίτσα – Συνελήφθη 32χρονος Ρουμάνος

    Δραματική κατάληξη είχε η εξαφάνιση στην Ιταλία της 30χρονης Ντενίσα Μαρία Αντάς Πον,...