Ομοσπονδία Εμπορίου Πελοποννήσου: «Για εμάς, χωρίς εμάς…» η δυσφορία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων!

    Ημερομηνία:

    Θέση σχετικά για τις πρόωρες εκπτώσεις και τον διαχωρισμό των καταστημάτων του κλάδου εστίασης έλαβε και με χθεσινή ανακοίνωση η διοίκηση της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, θέματα που τέθηκαν και το Σαββατοκύριακο στην διευρυμένη συνεδρίαση στην Αμαλιάδα.

    Μεταξύ άλλων τονίζεται:  «Ο κορωνοϊός μεταλλάσσεται με ταχύτητα πλέον και κανείς δεν ξέρει τι εξέλιξη θα έχει. Η πλειοψηφία των επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης, όλο αυτό το διάστημα, τήρησε όλα τα προβλεπόμενα από τις αρχές μέτρα για να είναι ασφαλή τα καταστήματα και να δέχονται τους πελάτες σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης για διαχωρισμό των καταστημάτων οι αντιδράσεις είναι έντονες από τους επιχειρηματίες καθώς καλούνται να επιλέξουν είτε μία covid – free επιχείρηση, είτε αυστηρότερα πρωτόκολλα λειτουργίας, από τις 15 Ιουλίου.

    GLEARNET

    Οι επιχειρηματίες τονίζουν ότι είναι λάθος η συγκεκριμένη κυβερνητική απόφαση και είναι ανέφικτο το μέτρο αυτό. Η μεταβίβαση της ευθύνης και ο εποπτικός έλεγχος στους ιδιοκτήτες θα δημιουργήσει διαπληκτισμούς και τα καταστήματα θα αναγκαστούν να έρθουν σε ρήξη με τους θαμώνες τους αλλά και να προσλάβουν νέο προσωπικό για τους ελέγχους, επιπλέον έξοδο μετά την μακρά περίοδο υποχρεωτικής απραξίας. Η κυβέρνηση οφείλει να ξανασκεφτεί την απόφαση αυτή και να βρει άλλους τρόπους πειθούς ώστε να κάμψει τις αντιδράσεις όσων δεν έχουν ακόμη κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 9 συμπεριφορές που μαρτυρούν ότι κάποιος νιώθει απογοητευμένος από εσάς, ακόμη και αν δεν το παραδέχεται

    Μπορεί να νομίζουμε πως η απογοήτευση είναι κάτι έκδηλο,...

    Μύθοι σχετικά με την απώλεια βάρους που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις

    Η διαδικασία απώλειας βάρους αποτελεί ένα από τα πιο...

    Νέα κρίση μεταξύ Πακιστάν και Αφγανιστάν – Το Ισλαμαμπάντ έκλεισε συνοριακό φυλάκιο, αναφορές για δεκάδες νεκρούς στρατιώτες

    Το Πακιστάν έκλεισε σημείο διέλευσης στα σύνορα με το Αφγανιστάν έπειτα...

    6 τρόφιμα που δεν ξέρατε ότι περιέχουν νικοτίνη

    Η νικοτίνη είναι ένα φυσικά παραγόμενο αλκαλοειδές και διεγερτικό που βρίσκεται...