Ονειρικός γάμος για την κόρη του πρώην αντιδημάρχου Κώστα Ταπεινού – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί η φυσικοθεραπεύτρια και ιδιοκτήτρια του «Kinissis» Δήμητρα Ταπεινού και ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Ανδρής, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε το μυστήριο της βάπτισης του μονάκριβου υιού τους που πήρε το όνομα «Αντώνης».

    Η όμορφη Δήμητρα, κόρη του πρώην αντιδημάρχου Δυτικής Αχαΐας, Κώστα Ταπεινού, ήρθε «εις γάμου κοινωνία» με τον αγαπημένο της σε ένα παραμυθένιο χειμωνιάτικο σκηνικό που τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά με κουμπάρους στενούς φίλους του ζευγαριού.

    Ονειρικός γάμος για την κόρη του πρώην αντιδημάρχου Κώστα Ταπεινού - ΦΩΤΟ

    Τα βλέμματα μαγνήτισε ο υπέροχος ανθοστολισμός της εκκλησίας που ξεχείλιζε από ρομαντισμό και κομψότητα αλλά και η όμορφη νύφη που έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε την κάθε στιγμή και διασκέδασε με τη ψυχή του παρέα με στενούς φίλους και συγγενείς στην δεξίωση που ακολούθησε στο «Belvedere events» στο Περιστέρι χαρίζοντάς μας μοναδικά στιγμιότυπα χαράς και ευτυχίας. Να ζήσετε!

    Ονειρικός γάμος για την κόρη του πρώην αντιδημάρχου Κώστα Ταπεινού - ΦΩΤΟ

     

    Ονειρικός γάμος για την κόρη του πρώην αντιδημάρχου Κώστα Ταπεινού - ΦΩΤΟ
    Ονειρικός γάμος για την κόρη του πρώην αντιδημάρχου Κώστα Ταπεινού - ΦΩΤΟ Ονειρικός γάμος για την κόρη του πρώην αντιδημάρχου Κώστα Ταπεινού - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γνωρίζετε τι διαφορές έχουν η μαύρη, η άσπρη και η κόκκινη κινόα;

    Η κινόα έχει κατακτήσει τον κόσμο της διατροφής με την πλούσια...

    Aυτός είναι ο λόγος που οι πιλότοι στα αεροπλάνα δεν έχουν γένια

    Άραγε, εσείς έχετε δει πιλότο που έχει γένια; Ίσως δυσκολεύεστε να απαντήσετε...

    Τελικά, μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα;

    Το να πει κανείς ότι η φιλία των γυναικών...

    ΕΛΛΑΔΑ: «Κυνηγοί» πεταλούδων κατέγραψαν 230 είδη

    Είναι οι έλληνες… κυνηγοί πεταλούδων και συμμετέχουν στο πρώτο εθελοντικό...