Ώρες αγωνίας για τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

    Ημερομηνία:

    Ώρες αγωνίας για τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο, ο οποίος νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα στον «Ευαγγελισμό».

    Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος μεταφέρθηκε από την Αλβανία στη χώρα μας με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας και νοσηλεύεται από την Παρασκευή (3/1) στον «Ευαγγελισμό».

    Τον «Ευαγγελισμό» επισκέφθηκε χθες ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ το Σάββατο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας του 95χρονου ιεράρχη από την καθηγήτρια Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Αναστασία Κοτανίδου.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σήμερα το πρωί στον «Ευαγγελισμό» μετέβη ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κυριάκος Πιερρακάκης, ενώ λίγο νωρίτερα έφτασε ένα αυτοκίνητο, όπου επέβαιναν μοναχές που επίσης επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Την 28η Οκτωβρίου τελικά τρώμε μπακαλιάρο;

    Οι περισσότεροι έχουμε συνδέσει τα διάφορα πιάτα με μπακαλιάρο...

    28η Οκτωβρίου: Μνήμες του 1940 από τον Τύπο της εποχής

    Η έναρξη του πολέμου μετά την ιταλική επίθεση και...

    Πάτρα – Απίστευτο! Ξεριζώθηκε δένδρο και έπεσε πάνω σε δικυκλιστή ενώ εκινείτο στον δρόμο! φωτό

    Αναστάτωση το βράδυ της Δευτέρας (27.10.25) στο «Αντώνης Πεπανός»...