Οριστικοποιήθηκε ο τρόπος διεξαγωγής του Κυπέλλου

    Ημερομηνία:

    Στην πραγματικότητα αναγκάστηκε να προσαρμοστεί η ΕΠΟ, για να διασφαλίσει τη διεξαγωγή του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά τις μαξιμαλιστικές σκέψεις για μία διοργάνωση που θα περιλάμβανε συμμετοχή και ερασιτεχνικών σωματείων, η Εκτελεστική Επιτροπή επικύρωσε το οργανόγραμμα με τις ομάδες της Superlague 1 και 2.

    Φυσικά, υπό την αίρεση ότι η δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας θα αρχίσει στις 5 Ιανουαρίου, εφόσον πάρει την έγκριση από την Επιτροπή Λοιμοξιολόγων. Σε αντίθετη περίπτωση, το Κύπελλο θα προχωρήσει μόνο με τις ομάδες της Superleague 1.

    Στην πρώτη φάση του θεσμού θα πάρουν μέρους οι 12 ομάδες της Superleague 2 και οι 8 της Superleague 1, οι οποίες την προηγούμενη σεζόν τερμάτισαν από τις θέσεις 7 έως 14. Τα παιχνίδια θα είναι μονά και νοκ-άουτ και θα προγραμματιστούν για τις 12-13-14 Ιανουαρίου.

    Οι δέκα νικήτριες και οι πρώτες έξι της κατάταξης της Superleague 1 την προηγούμενη σεζόν, θα συνθέσουν μαζί τη φάση των «16». Η πρόκριση θα κριθεί σε αναμετρήσεις εντός-εκτός έδρας και τα ματς θα γίνουν 19-20-21/1 και οι ρεβάνς 2-3-4/2.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Στιγμές από τις πρώτες τους διακοπές – ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

    Η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκαναν τις πρώτους τους...

    «Τσουνάμι» Ιγγλέζου στο «μαργαριτάρι των Calanques»

    Έκανε τη Νότια Γαλλία να… δακρύσει από χαρά η Ασημίνα...

    Greysexuals: Η νέα «γκρίζα ζώνη» στη σεξουαλικότητα των νέων

    Μετά τους asexual και τους… sapiosexual μια νέα κατηγορία «σεξουαλικότητας» εμφανίστηκε...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Το who is who των εμπρηστών

    Ανδρες που κινούνται με μοτοσικλέτες σε δασικές ή ημιδασικές...