Ορκίστηκαν επτά νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας

    Ημερομηνία:

    Με επτά νέους υπαλλήλους, διαφόρων ειδικοτήτων, ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Η ορκωμοσία των νέων μόνιμων υπαλλήλων που προσελήφθησαν μέσω ΑΣΕΠ και θα καλύψουν κενές οργανικές θέσεις έγινε το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

    Φλίγκος

    Ειδικότερα πρόκειται για έναν υπάλληλο Π.Ε. ειδικότητας Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, για μία Π.Ε. Αρχιτέκτονα Μηχανικό, για τρεις Π.Ε. Πολιτικούς Μηχανικούς και για δύο υπαλλήλους Υ.Ε.  Οικογενειακών Βοηθών που θα στελεχώσουν το τμήμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

    Πρόκειται για τους:

    Ιωάννη Γαλύφα του Γρηγορίου, ΠΕ5 Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

    Μαγδαληνή Κοτρότσου του Ηλία, ΠΕ4 Αρχιτέκτονας Μηχανικός

    Ιωάννα Κολοκυθά του Κωνσταντίνου, ΠΕ3 Πολιτικός Μηχανικός

    ICECAP

    Εμμανουήλ Μανουσάκης του Θεοδώρου, ΠΕ3 Πολιτικός Μηχανικός

    Γεωργία Μαυρομμάτη του Ευριπίδη, ΠΕ3 Πολιτικός Μηχανικός

    Νικολίτσα Κωνσταντοπούλου του Πάνου, ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών

    Χριστίνα Νεζερίτη του Ανδρέα, ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών.

    Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους νέους υπαλλήλους στον Δήμο και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.

    «Σε μία δύσκολη συγκυρία που ο Δήμος μας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από την έλλειψη προσωπικού, η πρόσληψη πέντε επιστημόνων και δύο οικογενειακών βοηθών, οι οποίοι θα ενισχύσουν νευραλγικές υπηρεσίες, όπως των τεχνικών και έργων, αλλά και κοινωνικές δομές  θα συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συνδημότες μας. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε μια αποδοτική και επιτυχημένη θητεία, με προσφορά και αφοσίωση στους στόχους του κοινωνικού συνόλου», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, μετά την ορκωμοσία των νέων δημοτικών υπαλλήλων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Κατέθεσε η 8χρονη για τον βιαστή Βλαδίμηρο – Τι ειπώθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 37ΧΡΟΝΟ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ Κατέθεσε χθες το πρωί...

    Ο δρόμος προς την μακροζωία: Πόσα λεπτά άσκησης χρειάζονται;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf-%ce%b4%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%b6%cf%89%ce%af%ce%b1-%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%b1-%ce%bb%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%ac/