Π. Κουρουμπλής: «Θα είμαι μαζί με τον Στ. Κασσελάκη στο νέο κόμμα»

    Ημερομηνία:

    «Βεβαίως θα είμαι στο νέο κόμμα με τον Στέφανο Κασσελάκη, και με ό,τι δυνάμεις διαθέτω, γιατί υπερασπίστηκα σε όλη μου τη διαδρομή, το πρώτο πράγμα που έμαθα από τη μάνα μου, τη δημοκρατία», γνωστοποίησε μιλώντας στην εκπομπή του ΕΡΤNews “Newsroom” και τους Μαριλένα Γεραντώνη και Μάκη Προβατά ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής.

    «Δεν ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ, με άφησαν έξι ώρες έξω από το συνέδριο» ανέφερε μεταξύ άλλων, ακόμη.

    Ενώ πρόσθεσε:

    Φλίγκος

    «Εγώ έχω 40 χρόνια στο δημόσιο βίο. Σε κανένα κόμμα δημοκρατικό δεν έχει συμβεί αυτός ο εκτεταμένος αποκλεισμός (…) Εγώ δήλωσα δημόσια και στον Κασσελάκη ότι “δεν θα πρέπει να φύγεις από το κόμμα, να γίνει η διαδικασία δημοκρατική και αν το συνέδριο δεν σου δώσει αυτή τη δυνατότητα, θα κάνεις υπομονή, θα καθίσουμε και θα δουλέψουμε στο κόμμα (…)

    «Εκείνο που έχω να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουν βαρύτατη ευθύνη για τη διάσπαση του κόμματος.

    Είναι κρίμα σε μια τέτοια εποχή που έπρεπε το κόμμα να δώσει μάχες πρωταγωνιστικές, με πολλές πρωτοβουλίες, να υπερασπιστεί την κοινωνία, να αποδείξει ότι είμαστε χάριν της κοινωνίας. Αλλά αυτό που έγινε από κάποιους προχθές αποδεικνύει ότι είναι χάριν του εαυτού τους».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Χαϊντεραμπάντ από την Πάτρα απέχει περίπου 6.000 χλμ.! Τι σχέση έχει με την πρωτεύουσα της Αχαϊας; Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος δίνει την απάντησης

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b7-%cf%87%ce%b1%cf%8a%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%80/

    Θρίλερ στην Πλαζ της Πάτρας με 5χρονο αγόρι! Πώς το έσωσε ο ναυαγοσώστης

    Αγιο είχε ένα 5χρονο αγόρι το οποίο κινδύνευσε να...

    Κατάκολο: Βουλιάζει από κόσμο σήμερα (8/6) το λιμάνι! – 3 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων με πάνω από 12.000 επιβάτες και μέλη πληρωμάτων

    Πλήθος τουριστών-επιβατών και μελών πληρωμάτων την Κυριακή (8/6) προσδίδουν...