Παίκτης της Παναχαϊκής ο ταλαντούχος Γιώργος Λούσκος

    Ημερομηνία:

    Παίκτης της Παναχαϊκής είναι και επίσημα ο Γιώργος Λούσκος, ένας από τους πλέον ανερχόμενους ποδοσφαιριστές από την Ηλεία.

    Ο νεαρός άσος, που θα συνεχίσει στα «κοκκινόμαυρα» αγωνίστηκε πέρσι στον Διαγόρα Βραχνείκων και αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

    Η ανακοίνωση:

    «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Λούσκο.

    Ο Γιώργος Λούσκος είναι 19 ετών (8/9/2002) και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

    Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την ακαδημία του Πανηλειακού, συνέχισε στην ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς της Αμαλιάδας, για να κάνει το ντεμπούτο του σε ηλικία 14 ετών στην Α1 κατηγορία της Ηλείας με τη φανέλα της Θύελλας, εν συνεχεία μετακινήθηκε στον Αλφειό Επιταλίου, όπου έπαιξε για ένα χρόνο, πριν επιστρέψει στη Θύελλα Πύργου. Έχει αγωνιστεί επίσης για 2,5 χρόνια στον Πανηλειακό σε επίπεδο ανδρών στη Γ’ Εθνική.

    Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα Βραχνεΐκων στη Γ’ Εθνική.

    Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι οδοντίατροι ξέρουν αν έκανες πρόσφατα στοματικό σeξ

    Ένα βίντεο στο TikTok από έναν οδοντίατρο έγινε viral....

    Πορνογραφία: Πως επηρεάζει την ερωτική συμπεριφορά των γυναικών

    Έμμεση και πιο περίπλοκη φαίνεται να είναι η σχέση...

    ΕΡΕΥΝΑ: Στην Πάτρα ο πιο φθηνός εσπρέσο της χώρας – δείτε τιμές σε άλλες πόλεις

    Το Pricefox, η πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών αυτοκινήτου, επιστρέφει και...

    Η εγκυμοσύνη της Καινούργιου έχει διαλύσει τον ανταγωνισμό στην τηλεθέαση

    Super mamma η Κατερίνα Καινούργιου διέλυσε τον ανταγωνισμό! Η πρωινή ζώνη τη...