«Πάμε Ρηγίλλης»: Το σποτ της ΝΔ για τη γιορτή έξω από τα ιστορικά γραφεία

    Ημερομηνία:

    Στην ιστορική της έδρα, στην οδό Ρηγίλλης επιστρέφει η Νέα Δημοκρατία καθώς συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής.

    Ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθήνει ομιλία την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 20.00 σε εκδήλωση για τα γενέθλια της γαλάζιας παράταξης.

    Η ομιλία θα γίνει έξω από τα ιστορικά γραφεία του κόμματος και για τον λόγο αυτό το κεντρικό μήνυμα της ΝΔ στο σποτ που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι: «Πάμε Ρηγίλλης».

    Το σποτ περιλαμβάνει επίσης τις φωτογραφίες του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή και όλων των πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της ΝΔ. «Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου γιορτάζουμε τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της παράταξής μας. Στις 20:00 θα είμαστε όλοι στη Ρηγίλλης!» αναφέρει το μήνυμα της ΝΔ.

    Δείτε το βίντεο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H ομάδα Νεανίδων της ΝΕΠ στον Φωκίωνα Ζαΐμη

    Η ομάδα Νεανίδων (Κ17) της ΝΕΠ ξεκίνησε, στα Χανιά...

    ΕΓΛΥΚΑΔΑ ΠΑΤΡΑΣ: Αρπαξε κουζινομάχαιρο και γλίτωσε από τους μπουκαδόρους! Πήδαγαν τα κάγκελα σαν… μαϊμούδες!

    Απρόσκλητους επισκέπτες δέχθηκε στην μονοκατοικία του χθες το πρωί άνδρας...

    ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΚΑΣ: 13 ώρες δουλειάς και 2 ευρώ για να κάνεις ανάληψη από ΑΤΜ  

    Του Θέμη Μπάκα Σε μια εποχή που οι ευρωπαϊκές κοινωνίες...

    Βίντεο: Καταγραφή φυσητήρα στον Αργολικό – Ο «γίγαντας» των θαλασσών κοντά στο Άστρος Κυνουρίας

    Μοναδικό θέαμα στον Αργολικό Κόλπο, με μέλη του «Αρχιπέλαγος» να καταγράφουν...