Παναιτώλιο: Ξυλοδαρμοί, πυροβολισμοί και σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ρομά

    Ημερομηνία:

    Σειρά σοβαρών περιστατικών με αρνητικούς πρωταγωνιστές Ρομά έχουν αναστατώσει το Παναιτώλιο τα τελευταία εικοσιτετράωρα και έχουν κινητοποιήσει τις αστυνομικές αρχές.

    Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 5 Μαρτίου και ώρα 17:00 μ.μ. τρεις Ρομά επιβαίνοντας σε Ι.Χ. φορτηγό πλησίασαν έναν 40χρονο Ρομά. Αποβιβάστηκαν από το όχημα και άρχισαν να τον χτυπούν.

     Το απόγευμα της επόμενης ημέρας (Τετάρτη 6 Μαρτίου) περί τις 16:15 μ.μ., ο ένας εκ των τριών Ρομά που επιτέθηκε στον 40χρονο, τον εντόπισε να περπατά στην περιοχή μαζί με μία 22χρονη. Τους προσέγγισε και με ξύλο χτύπησε την γυναίκα.

    Ο 40χρονος και η 22χρονη ακολούθως κατευθύνθηκαν προς την οικία τους. Εκεί έσπευσαν και δύο άλλοι Ρομά, με πιστόλι και καραμπίνα. Φέρεται να τους απείλησαν ενώ ο ένας εκ των δύο, με την καραμπίνα πυροβόλησε τουλάχιστον 15 φορές προς το σπίτι τους. Παράλληλα, με βαριοπούλα προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε τρία αυτοκίνητα.

    Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα πίσω από τις επιθέσεις. Οι αρχές έχουν κατασχέσει την βαριοπούλα και μία θήκη πλαστικών φυσιγγίων. Ενεργούνται δε έρευνες τόσο για τον εντοπισμό των δραστών καθώς και για να διαπιστωθούν οι παράμετροι της υπόθεσης.

    Έχει σχηματιστεί παράλληλα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...