ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ: Συνάντηση εκπροσώπων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με τον Χρήστο Μπούρα

    Ημερομηνία:

    Η προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστο Μπούρα, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

    Στην συνάντηση αυτή, συζητήθηκαν θέματα ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος, όπως για την κατάσταση του επικρατεί στις Εστίες του Πανεπιστημίου.

    Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση: «Ως Δ.Α.Π – Ν.Δ.Φ.Κ Πάτρας προτείναμε την επέκταση του μέτρου των Βιομηχανικών Διδακτορικών και στα μεταπτυχιακά, καθώς επίσης και την … κάρτας απεριορίστων διαδρομών για το αστικό ΚΤΕΛ, για τα δρομολόγια από και προς το πανεπιστήμιο, με μειωμένο αντίτιμο. Ενημερωθήκαμε από τον κ. Μπούρα για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την ανάδειξη εκπροσώπων στις Γενικές Συνέλευσης των Τμημάτων, καθώς επίσης και για την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Πανεπιστημίου.

    Ως Δ.Α.Π – Ν.Δ.Φ.Κ Πάτρας εκφράσαμε τα συγχαρητήρια μας στην Πρυτανική Αρχή για το έργο και τις πρωτοβουλίες της που αποσκοπούν στην αναβάθμιση τόσο του επιπέδου των Σπουδών όσο και γενικότερα του επίπεδου του Πανεπιστημίου. Από το Γραφείο Τύπου της Δ.Α.Π – Ν.Δ.Φ.Κ.».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγριογούρουνα έκαναν επιδρομή σε χωράφια της Ηλείας – Έφαγαν δύο τονους καρπούζι

    Την έντονη ανησυχία και απόγνωση των αγροτών προκαλούν οι...

    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα

    Ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτησε με συγκλονιστικά λόγια τον Ντιόγκο...

    Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε για τον πρώτο του έρωτα

    «Έχω ερωτευτεί τρελά. Η πρώτη μου μεγάλη καψούρα κρατάει...

    Πάτρα: Πρέπει να… τρέξει για να κερδίσει το στοίχημα του yachting

    Η Δυτική Ελλάδα αποδεικνύεται η ανερχόμενη δύναμη στο yachting,...