Πανεύκολη συνταγή για νόστιμο τυρόψωμο στο air fryer – Έτοιμο σε 10 λεπτά

    Ημερομηνία:

    Ένα αλμυρό τυρόψωμο φτιαγμένο με μόλις τέσσερα υλικά είναι το τέλειο σνακ. Χωρίς να απαιτείται ζύμωμα ή ειδικές δεξιότητες στο ψήσιμο, αυτό το ζεστό ψωμί μπορεί να παρασκευαστεί σε μόλις 10 λεπτά.

    proliptikes

    Χρησιμοποιώντας απλά υλικά όπως αλεύρι, ένα ανθρακούχο ποτό, τυρί και αλάτι, η μαγεία της φριτέζας αέρος (air fryer) μετατρέπει αυτή τη ζύμη σε φέτες φρεσκοψημένου ψωμιού ιδανικές για σνακ ή σάντουιτς. Ακόμη και όσοι δεν έχουν φριτέζα αέρος μπορούν να το φτιάξουν στον φούρνο μικροκυμάτων ή στον κανονικό φούρνο.

    Η βάση αυτής της συνταγής είναι το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το οποίο βοηθά το ψωμί να φουσκώσει με ελάχιστη προσπάθεια. Η προσθήκη ενός απροσδόκητου συστατικού, ενός αναψυκτικού, διατηρεί την υγρασία στη ζύμη. Το τριμμένο τυρί και μια πρέζα αλάτι προσδίδουν ξεχωριστή γεύση.

    Συνταγή για νόστιμο τυρόψωμο στο air fryer (για 4 φέτες)

    Υλικά για τη συνταγή

    • 150 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
    • 100 γραμμάρια ανθρακούχο νερό ή λεμονάδα
    • 1 χούφτα τριμμένο τυρί
    • 1 πρέζα αλάτι

    Οδηγίες για τη συνταγή

    1. Ανακατέψτε το αλεύρι, το ανθρακούχο νερό, το τυρί και το αλάτι μαζί για να σχηματίσετε μια μπάλα ζύμης. Εάν είναι πολύ στεγνή, προσθέστε περισσότερο υγρό ή αν είναι πολύ υγρή, προσθέστε περισσότερο αλεύρι.
    2. Πλάστε τη ζύμη σε ένα πιάτο σε σχήμα ψωμιού.
    3. Ψήστε στο air fryer στους 200 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά (ή ψήστε στο φούρνο για 20 λεπτά ή στο φούρνο μικροκυμάτων για 90 δευτερόλεπτα).
    4. Κόψτε το ψωμί σε φέτες και απολαύστε.

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος στην Νέα Υόρκη – Δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη – ΦΩΤΟ

    Mεγαλειώδης ήταν η 86η Ελληνική Παρέλαση για την εθνική...

    Να αφαιρεθεί το τουρκικό διαβατήριο και να απαγορευθεί η είσοδος στη χώρα στον Ελπιδοφόρο ζητά ο εκπρόσωπος της «Γαλάζιας Πατρίδας»!

    Την ακύρωση του τουρκικού διαβατηρίου του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου...

    ΑΧΑΪΑ: Μπούκαρε σε σχολείο και έβριζε μαθητές… γιατί φρόντιζαν αδέσποτο σκυλί

    Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στο...