ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-1: Νίκη για τους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς και παράταση «στέψης» στη Super League

    Ημερομηνία:

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε έστω και δύσκολα με 2-1 τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, συνεχίζοντας με το απόλυτο στη “μάχη” για τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο Champions League.

    Με τον Κωνσταντέλια και τον Καμαρά να “χτυπούν” από το πρώτο τέταρτο του αγώνα, ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλο προβάδισμα στο ματς και κατάφερε να κρατήσει τη νίκη, παρά τη γρήγορη μείωση του σκορ με αυτογκόλ του Μιχαηλίδη, αλλά και την αποβολή του Καμαρά στο 75′, που τον άφησε με 10 παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό.

    Οι Πειραιώτες έχασαν την ευκαιρία να “σφραγίσουν” τον τίτλο στη Super League, με τους Θεσσαλονικείς να αυξάνουν και το ενδιαφέρον για τη θέση πίσω από την κορυφή.

    Το παιχνίδι

    Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του φάση στο ματς στο 5′, με τον Τσάλοφ να κάνει υπέροχη κάθετη πάσα στον Κωνσταντέλια, για να βγει αυτός απέναντι από τον Τζολάκη και να πετύχει με ωραίο πλασέ το 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό.

    Πριν προλάβει μάλιστα να αντιδράσει ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φθάσει και σε ένα δεύτερο γκολ, με τον Καμαρά να σκοράρει με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ζίβκοβιτς και ενώ ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών είχε μία κακή αντίδραση στην εστία του.

    Στη συνέχεια, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ πήρε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι Θεσσαλονικείς έριξαν το ρυθμό του αγώνα και δεν υπήρξε ούτε μία καλή φάση για γκολ, με τον Ολυμπιακό να “απειλεί” μόνο με ένα πλασέ του Τσικίνιο που κόντραρε σε αμυντικό.

    Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε έτσι με σκορ 2-0, για να έρθει όμως ένα νέο γκολ και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Αυτή τη φορά ήταν ο Ολυμπιακός που μείωσε το σκορ σε 2-1, με τον Μιχαηλίδη να στέλνει όμως την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 52ο λεπτό του αγώνα, ο Γιάρεμτσουκ έκανε το γύρισμα από αριστερά και στην προσπάθειά του να διώξει, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ πέτυχε αυτογκόλ.

    Η μείωση του σκορ άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα, όχι όμως και την εικόνα του, αφού ο Ολυμπιακός συνέχισε να δυσκολεύεται στην επίθεση, με τους Θεσσαλονικείς καλά κλεισμένους στην άμυνά τους. Στο 75′ όμως, ο Γιάρεμτσουκ κατάφερε να “σπάσει” το οφσάιντ και ετοιμαζόταν να βρεθεί σε θέση βολής απέναντι από τον Κοτάρσκι, με τον Καμαρά να τον ανατρέπει λίγο έξω από την περιοχή και να δέχεται την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο 8ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Δημόσιας Υγείας, στη Βαρκελώνη

      Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε στο 8ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο...

    Πλειστηριασμοί: Ποια ξενοδοχεία και μεγάλα βιομηχανικά ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί αυτή την εβδομάδα

    Μεγάλα ξενοδοχεία, αλλά και βιομηχανικά ακίνητα κυριαρχούν στη λίστα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που είναι...

    Η γενιά της εξουθένωσης – Γιατί οι νέοι βιώνουν κρίση μέσης ηλικίας πριν τα 30

    Οι αριθμοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στους ψυχολόγους,...

    Χανιά: Άνδρας απείλησε ψάλτη, παπά και παπαδιά γιατί του έκαναν… μάγια

    Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Κυριακή σε χωριό στην...