Παπάς γλέντησε στα μπουζούκια την Τσικνοπέμπτη και έκανε λογαριασμό 2.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Ένας ιερέας μαζί με την παρέα του, επισκέφθηκε γνωστό κέντρο διασκέδασης επί της λεωφόρου Συγγρού, χθες, Τσικνοπέμπτη, για να διασκεδάσει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ekklisiaonline.gr, ο ιερέας έφτασε στο μαγαζί με 9μελή παρέα γύρω στις 11 το βράδυ αρχικά για φαγητό και έπειτα για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα.

    Όπως αναφέρουν παριστάμενοι, ο ιερέας διασκέδαζε με το πρόγραμμα στο οποίο ήταν μια πασίγνωστη παλιά τραγουδίστρια φίλη του και δύο νέοι ανερχόμενοι τραγουδιστές.

    Περί τις 3 τα ξημερώματα ο 46χρονος ιερέας φώναξε τον σερβιτόρο να τον ενημερώσει πόσο ήταν ο λογαριασμός. Ο ίδιος και η παρέα του εκτός από 3 μπουκάλια βότκα είχαν πάρει φαγητά, άλλα ποτά και πανέρια με λουλούδια και ο λογαριασμός έφτασε κοντά στα 2.000 ευρώ.

    Ο κληρικός, ο οποίος επέμενε στην παρέα του ο ίδιος να πληρώσει το λογαριασμό, δεν είχε πάνω του τόσα λεφτά και ζήτησε από τον σερβιτόρο να φωνάξει τον υπεύθυνο του καταστήματος. Ο ιερέας είπε στον υπεύθυνο πως δεν έχει πάνω του τόσα λεφτά και τον παρακάλεσε να φύγει και να του τα επιστρέψει αύριο.

    Ο υπεύθυνος αρχικά δίστασε, αλλά στη συνέχεια με παρέμβαση και της τραγουδίστριας επέτρεψε στον κληρικό να φύγει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρεις τρόποι με τους οποίους σαμποτάρετε την ερωτική σας ζωή

    Μήπως έχετε αρχίσει να αναρωτιέστε γιατί τίποτα στην ερωτική...

    ΠΑΤΡΑ: Εξετάσεις για Proficiency χωρίς κλιματισμό – Της κακομοίρας από παιδιά και γονείς!

    Ένταση, λιποθυμίες και φωνές στο 32 Δημοτικό Σχολείο Πατρών,...

    ΒΙΒΗ ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ: Όταν οι ένοχοι ορίζουν τα όρια

    Της Βίβης Παπατσώρη Οικονομολόγου – Στατιστικολόγου Πτυχιούχου Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην...

    Ο Θάνος Πλεύρης νέος υπουργός μετανάστευσης: Ποιοι είναι οι νέοι υφυπουργοί, τη Δευτέρα η ορκωμοσία

    Ανακοινώθηκε νωρίτερα από το αναμενόμενο ο αντικαταστάτης του Μάκη...