Παρακολουθήσεις – Ανδρουλάκης: Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η μήνυση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

    Ημερομηνία:

    Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβιβάστηκε η νέα μήνυση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

    Η μήνυση κατατέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και αφορούσε τη μη κλήτευση του προσώπου που φέρεται να είναι εκείνο που πλήρωσε μέσω προπληρωμένης κάρτας την αποστολή των μηνυμάτων με το κακόβουλο λογισμικό predator.

    Για την ίδια υπόθεση έχει υποβάλει μήνυση και ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, η οποία επίσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

    Φλίγκος

    Η Εισαγγελία Πρωτοδικών συνένωσε τις δύο μηνύσεις και τις απέστειλε στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αχιλλέα Ζήση, ο οποίος είχε διενεργήσει την έρευνα για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο δημοσιογράφος έχουν δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και ζητούν να ερευνηθούν συγκεκριμένα αδικήματα  που άπτονται της ασφάλειας των τηλεφωνικών επικοινωνιών κ.α.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ασανσέρ: Η απογραφή εκτοξεύει τα κοινόχρηστα στις πολυκατοικίες

    Σε νέα δοκιμασία μπαίνουν οι πολυκατοικίες της χώρας, καθώς τίθεται σε εφαρμογή, έπειτα...

    Volkswagen: Παραμένει η πρώτη μάρκα αυτοκινήτου στην Ευρώπη με άνοδο 5,7% στις πωλήσεις

    Η Volkswagen παραμένει η πρώτη μάρκα αυτοκινήτου στην Ευρώπη, αφού σύμφωνα...

    Συνταγή για σπαγγέτι Αματριτσιάνα – Είναι σαν να τρώτε σε εστιατόριο βραβευμένο με Michelin

    Τα ζυμαρικά Αματριτσιάνα είναι αγαπημένα πολλών οικογενειών και είναι γνωστά για τη σάλτσα τους...

    Όταν οι μαθητές παίζουν με το κινητό: 20 χαμένα λεπτά για κάθε σκρολάρισμα

    Δεν μπορεί παρά να έχετε κι εσείς ένα άτομο...