Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 47χρονος λογιστής για σεξουαλικά αδικήματα κατά συρροή με θύματα ανήλικες

    Ημερομηνία:

    Για σεξουαλικά αδικήματα με θύματα ανήλικες κατηγορείται ένας λογιστής στη Ρόδο με την υπόθεση να έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία.

    Με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου ο 47χρονος λογιστής που είναι κάτοικος Κοσκινού παραπέμπεται σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου, για την πράξη της τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατά συρροή και την πράξη της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή (κατά επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας από κατάχρηση ανηλίκων υπό τη μορφή της γενετήσιας αξιοπρέπειας).

    Το δικαστικό συμβούλιο υιοθέτησε αυτούσια την εισήγηση της Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου.

    Ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της εμφάνισής του δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3,000 ευρώ και της απαγόρευσης προσέγγισης ανηλίκων.

    Πηγή: dimokratiki.gr

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Athens Riviera Falirikon: Μέχρι 9 εκατ. ευρώ για ένα διαμέρισμα sea view

    Με τιμές έως και τα 9 εκατ. ευρώ για ένα σπίτι με...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνε κάτι Δήμαρχε

    Κανείς δεν είπε όχι στα έργα. Και χαιρόμαστε που...

    Ποδόσφαιρο βουτηγμένο στο αίμα: Το «ματωμένο» Μουντιάλ της Σαουδικής Αραβίας

    Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζεται για τη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2034. Μετά...