«Παρέλαση» στελεχών της ΝΔ στην Αχαΐα – Την Τρίτη η αρχή με Σκρέκα

    Ημερομηνία:

    Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) με επικεφαλής τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη 19 Ιουλίου την Αχαΐα και θα έχει σειρά ουσιαστικών επαφών και συναντήσεων.

    Το οδοιπορικό θα ολοκληρωθεί στις 6:30 το απόγευμα στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα με εκδήλωση – διαλόγου.

    Η Νέα Δημοκρατία διοργανώνει τη δεύτερη Πολιτική Ακαδημία του νέου κύκλου Επιμόρφωσης Στελεχών την προσεχή Τετάρτη 20 Ιουλίου στην Πάτρα στο Ξενοδοχείο «Astir».

    Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο πρώην πρόεδρος ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, οι υφυπουργοί Γιάννης Οικονόμου, Θοδωρής Λιβάνιος, ο πρώην υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αποκαλύπτουν για εμάς οι πρώην σύντροφοί μας;

    «Μια φορά κι έναν καιρό/ Λίγα λάθη πριν/ Ήμουν...

    Aλλάζει χέρια ένα από τα πιο φημισμένα καφέ – εστιατόρια της Πάτρας! Ποιος το παίρνει! Ανοίγουν νέο κατάστημα οι παλιοί ιδιοκτήτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/a%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba/

    Το πιο βρώμικο σημείο στην κουζίνα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε…

    Υπάρχει ένα σημείο στην κουζίνα σας, το πιο βρώμικο...

    Η ιστορία του «εφιάλτη» όλων των οδηγών

    Στις 16 Ιουλίου του 1935 στην πόλη Οκλαχόμα στις...