Παρουσία Μητσοτάκη παραδίδεται η παράκαμψη Αμφιλοχίας στις 21 Ιουλίου

    Ημερομηνία:

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι τελευταίες εργασίες, με τα συνεργεία να κινούνται σε υψηλούς ρυθμούς, για τον οδικό άξονα Ακτιο-Αμβρακία και συγκεκριμένα για το κομμάτι που αφορά την παράκαμψη Αμφιλοχίας την προσεχή εβδομάδα.

    Οπως έγινε γνωστό, η παράδοση της παράκαμψης Αμφιλοχίας έχει οριστικοποιηθεί για την 21 Ιουλίου στις 11 το πρωί, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να συμπεριλάβει και αυτή τη στάση στο πρόγραμμά του, πριν μεταβεί σε Πρέβεζα και Θεσπρωτία.

    Κατά την επιθεώρηση των οδικών έργων στην Αιτωλοακαρνανία, στα τέλη του περασμένου Μαΐου, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής ανέφερε, πως ολόκληρο το έργο του Ακτιο – Αμβρακία προχωράει νωρίτερα από τα χρονοδιαγράμματα.

    GLEARNET

    Οπως είχε γίνει γνωστό τα 17 από τα 32 χιλιόμετρα, θα παραδοθούν μέσα στο καλοκαίρι και την κατασκευή του οδικού άξονα Ακτιο – Αμβρακία, προϋπολογισμού 150 εκ ευρώ, έχει αναλάβει η Μυτιληναίος ΑΕ και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2023. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ, έχει συνολικό μήκος 32,2 χλμ. και περιλαμβάνει τη σύνδεση με την Ιόνα Οδό, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ριβίου.

    Ολόκληρο το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2023, σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ο Καθηγητής Σταύρος Κάκκος στο πλευρό του Αντώνη Κουνάβη

    Ο Καθηγητής Σταύρος Κάκκος, Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του...

    Η ΑΣΠΕ στο Olympia Forum — Παρέμβαση της Αναστασίας Μανωλοπούλου για τη δημογραφική πολιτική και τη στήριξη της οικογένειας

    Η Αναστασία Μανωλοπούλου, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΣΠΕ...

    Πάτρα: Το βιβλίο της Αθηνάς Φιλίππου την Τρίτη στο Πολύεδρο

    To βιβλίο με τίτλο «Ο Νόμος έχει τη δική του Ιστορία....

    Πάτρα: Από τις 184 γυναίκες, οι 32 σε περαιτέρω έλεγχο!

    Από τις 184 γυναίκες που εξετάστηκαν δωρεάν, οι 32...