Παρουσία Μητσοτάκη παραδίδεται η παράκαμψη Αμφιλοχίας στις 21 Ιουλίου

    Ημερομηνία:

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι τελευταίες εργασίες, με τα συνεργεία να κινούνται σε υψηλούς ρυθμούς, για τον οδικό άξονα Ακτιο-Αμβρακία και συγκεκριμένα για το κομμάτι που αφορά την παράκαμψη Αμφιλοχίας την προσεχή εβδομάδα.

    Οπως έγινε γνωστό, η παράδοση της παράκαμψης Αμφιλοχίας έχει οριστικοποιηθεί για την 21 Ιουλίου στις 11 το πρωί, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να συμπεριλάβει και αυτή τη στάση στο πρόγραμμά του, πριν μεταβεί σε Πρέβεζα και Θεσπρωτία.

    Κατά την επιθεώρηση των οδικών έργων στην Αιτωλοακαρνανία, στα τέλη του περασμένου Μαΐου, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής ανέφερε, πως ολόκληρο το έργο του Ακτιο – Αμβρακία προχωράει νωρίτερα από τα χρονοδιαγράμματα.

    Φλίγκος

    Οπως είχε γίνει γνωστό τα 17 από τα 32 χιλιόμετρα, θα παραδοθούν μέσα στο καλοκαίρι και την κατασκευή του οδικού άξονα Ακτιο – Αμβρακία, προϋπολογισμού 150 εκ ευρώ, έχει αναλάβει η Μυτιληναίος ΑΕ και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2023. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ, έχει συνολικό μήκος 32,2 χλμ. και περιλαμβάνει τη σύνδεση με την Ιόνα Οδό, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ριβίου.

    Ολόκληρο το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2023, σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η 85χρονη από την Πλατανόβρυση… αποδείχθηκε η καλύτερη “μυστικός” της ΕΛ.ΑΣ. – Αναμένεται να εξαρθρωθεί όλη η σπείρα

    Τον ρόλο του “εισπράκτορα” σε σπείρα Βουλγάρων απατεώνων φέρεται...

    Αγωνία για 11χρονο στο Καραμανδάνειο! Τραυματίστηκε από το τρακτέρ του πατέρα του

    Ένα ακόμη σοβαρό ατύχημα με τρακτέρ σημειώθηκε σήμερα, στο...

    Εντυπωσιακή η Εθνική, 4-1 τη Σλοβακία

    Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση για τη νεανική εθνική μας...

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...